ŞL 16/17 B Grubu 6. Maç | Dinamo Kiev 6-0 Beşiktaş | MS | 6 Aralık | TRT 1

Penaltı pozisyonunda Beck düşerken ayağıyla çelme takıyor gibi sanki. Tartışmaya açık bir pozisyon. Hakemin en büyük hatası 6. gol, net ofsayt ama o da yardımcının iş bilmezliği.

TRT Spor'da maç başlıyor :D :D

La bu kadar gülecek ne var

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maçı izlemedim skoru da burada öğrendim. Gece gece keyfim yerine geldi :D Bir de maçtan sonra hakeme tekme atmışlar sanırım. Doğruysa daha da ceza alırlar.

Ekşi'de gördüm mükemme bir yorum :asd22:

Jq6RGo.jpg

:heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: + :heart: :heart:

PnB89O.jpg

Sizin mantık su, Beşiktaş bizim rakip takım kesin kaybeder / inşallah kaybeder.

İddaa da böyle bir mantık yoktur.

Parayı koklarsin.

Bu maçta Beşiktaş 3 puana çok yakın. Bugün de oranı 1.85 e inmiş bile. Neyseki inmeden yüklü girebildim.

5 maçta anca iki puan alan kiev size kalsa 6-0 falan kazanacak, şaka gibisiniz.

Hacca giden uçağı kaçırıp Amsterdam'a mı indirdin mübarek ? :)

bu heriflerle başak geçmek tat vermiyor fazla rakibimz bile degil fener olsa tadindan yenmezdi şimdi

Geçen sezon da Avrupa liginde liderlik hedefi ile son maça girip sonunda 3.olmuşlardı. Bu senede CL de aynısı oldu.

Üçüncülük genlerinde var.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Tunelde bjkliler hakeme tekme atmis. Iyice sicip sivamislar. Tamam hakem sacmalamis olabilir ama sen profesyonel bir takimsin ne olursa olsun bu derece cokmemen lazim.

Iste tam bu noktada buyuk zihniyeti ve winner ozellikler ortaya cikiyor. Bizi Turkiye'de diger camialara gore farkli kilan bu ozellige sahibiz ama gel gor ki kodumun Genel Kurulu boyle bir hazineyi Sucukcu Dursun'a emanet ediyor. Biraz vizyonlu baskanla camianin neler yapabildigi 3 sene once sahit olduk. Real'i adeta Arena'ya gomduk tabi 6 tane yedik sonra ama gayet normal karsiliyorum. Olur oyle kazalar ama kazandiklarimiza bakacak olursak esamesi bile okunmaz. Tabi FT ayrildiktan sonra utanc verici bir Avrupa performansina sahit olduk ama form gecici , klas kalicidir.

Dogru duzgun bir td ve yonetim ile ceyrek finalleri yine rahatlikla tekrarlayabilecegimizi dusunuyorum. Bu camia ciddi bir winner ozellige sahip. Mesela bjk bizim yerimizde olsaydi Leeds deplasmaninda orasini burasini dagitirdi. Ne Fener ne Bjk stres kaldiramayan camialar. Bakin rezil Riekerink ile bile hem BJK hemde FB'den kupa aldik yine.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt