ŞL 16/17 B Grubu 6. Maç | Dinamo Kiev 6-0 Beşiktaş | MS | 6 Aralık | TRT 1

futbol çok muazzam bişey yea

dandik turkiye liginde 1 sene sampiyon olup dotun kalkarsa boyle olursun iste.

bu arada 3 nisan 2013de oynanan real madrid-Galatasaray macında 1 degil 2 penaltımız verilmemiş,real madrdidin 1 kırmızı kartı es gecilmiş,burak gördügu haksız sarı kartla cezalı duruma düşürülmüştür.

QvWD2G.jpg

Sizin mantık su, Beşiktaş bizim rakip takım kesin kaybeder / inşallah kaybeder.

İddaa da böyle bir mantık yoktur.

Parayı koklarsin.

Bu maçta Beşiktaş 3 puana çok yakın. Bugün de oranı 1.85 e inmiş bile. Neyseki inmeden yüklü girebildim.

5 maçta anca iki puan alan kiev size kalsa 6-0 falan kazanacak, şaka gibisiniz.

giphy.gif

[FONT=&quot]günlerden çarşamba oldu beşiktaş hala gol yiyor.

Ekşi sözlükten biri yazmış.[/FONT]
:asd22:

Dinamo Kiev-Beşiktaş maçı ısı haritası

CzBd_KAXcAATkrk.jpg

:asd22::asd22::asd22:

Asrin takimi kargalar kievden 6 mi yedi simdi? :)

Vah vah!!

2. Yari rolantiye almasalardi CL fark rekorunu liverpoolun elinden alirdi Kiev!!

Ama rekorun sahibi kargalar hep ayni kalirdi! :) :)

Bu arada kargalar yeni bir rekora sahip olabilir. 2 gun boyunca gol yiyen baska ekip oldugunu sanmiyorum!!!

Son düzenleme:
Kiev biz hariç tüm Türk takımlarıyla oynayıp yenmiş, en çok da Beşiktaş'ı elemişler, Beşiktaş için business as usual. Biz oynayalım şunlarla hele bir de.

Abovvv neler olmuş öyle :asd:
Uykumu bölmeme değmez diye hiç bakmadım maça ama hayatımın hatasını yapmışım anlaşılan.:D

Dün gece tiner satışlarında patlama yaşanmış diyorlar, hırdavatçılar nöbetçi kalmışlar :D

Bir Türk takımı olması nedeniyle ve hakemin katletmesi açısından üzülmedim değil.

Fakaaatttt; ligde hakemleri aldılar yanlarına gidiyorlar, 2 yıldızlı kuşların bir yerleri çok kalkmıştı, onu yeneriz bunu ezeriz vs konuşup duruyorlardı, şimdiye kadar ne başarmışlar ki böyle ahkam kesmeler. O yüzden üzüntüm sevincimin yanında ufacık kalıyor.

Kısaca bu ülkede Avrupa' da eğer bir takım başarılı olacaksa o takım her ne kadar şu an kötü de olsa Galatasaray' dır nokta

Bu penalti pozisyonundaki itiraz neye ? beck in faul yapmadigini kimse soylemiyor , kirmizi kart ? bariz gol sansi varsa kirmizi cunku bu zamanlamadan kaynaklanan bir engelleme degil , irade ile yapilan bir hareket , bununla ilgili bir kural degisikligi olmadi

peki pozisyon oncesi beck e faul var mi ? iste o tartisilir , var diyende yok diyen de olur

bjk nin burada sanssizligi , ada futbolundan bir hakem gelmis olmasi , turkiyede ve avrupa genelinde hucum oyunculari savunma oyuncularina gore daha dezavantajidir , genelde faul kararlarinda avantaj savunmaya verilir , kararlar lehine cikar

beck e sarj yapan oyuncu aleyhine faulu vermeyince , geri kalan kararlar dogru

bjk liler kendilerine sunu sormalilar , beck e yapilan hareketi beck yapsa kirmizi karti haketti derler miydi kendi oyuncularina ? yoksa bu kadar omuz omuza itmelerde ayakta kalmasi lazimdi rakip forvet mi derlerdi ?

Geri
Üst Alt