ŞL 16/17 B Grubu 6. Maç | Dinamo Kiev 6-0 Beşiktaş | MS | 6 Aralık | TRT 1

Bu adamlarin taraftarı tinerci filan ama takimina iyi sahip cikiyolar biz boyle durumlarda ağlamayi tercih ediyoruz malesef

Son düzenleme:
Iddaasina girelimmi Hakemler eskisinden daha cok kollayacak bunlari

Sizin mantık su, Beşiktaş bizim rakip takım kesin kaybeder / inşallah kaybeder.

İddaa da böyle bir mantık yoktur.

Parayı koklarsin.

Bu maçta Beşiktaş 3 puana çok yakın. Bugün de oranı 1.85 e inmiş bile. Neyseki inmeden yüklü girebildim.

5 maçta anca iki puan alan kiev size kalsa 6-0 falan kazanacak, şaka gibisiniz.

isabetli bir post..:asd22:

Aslında 2 Napoli maçında sinyali vermişlerdi, İkinci Benfica maçında paçayı zor kurtarmışlardı, o 3 maçta böyle bir skor ile bitebilirdi ama hiç ders almadılar hala yok şöyle iyiyiz, yok böyle iyiyiz diye övünüp durdular, Çekirge 3. de yakalanırdı bunlar 4. ve en umulmadık zamanda yakalandılar :D

Sorma hemde nasıl bir zamanda yakalandı.Ben tur atlamalarını istiyordum.Hatta dünkü maça üzüldüm desem yeridir.Diğer turda real veya barça çıkıp rekoru kıracaktı daha :D

olcay şahan '' Alexis sanchez'den daha iyi bir oyuncu oldugumu dusunuyorum'' tam komedi çomar

Sizin mantık su, Beşiktaş bizim rakip takım kesin kaybeder / inşallah kaybeder.

İddaa da böyle bir mantık yoktur.

Parayı koklarsin.

Bu maçta Beşiktaş 3 puana çok yakın. Bugün de oranı 1.85 e inmiş bile. Neyseki inmeden yüklü girebildim.

5 maçta anca iki puan alan kiev size kalsa 6-0 falan kazanacak, şaka gibisiniz.

Efsaneler efsanesi :D

:D

Önder Özen: "Mesela Aykut Kocaman olsa, skor 3-0, rakip de 9 kişi olsa durdurur takımını. Rebrov durdurmadı, yakışmadı."

Zaten Can'a hani sen Mönchengladbachlı'ydın diyecektim o ayrı konu da,adım gibi biliyordum yine damlayacağınızı.Dedektör mü var senle Arda'da,ne zaman mesaj atsam attığım yerde bitiyorsunuz.
yav ne alaka gerilme hemen kötü niyetle söylemedim :asd:
hem belki sende bi sıkıntı vardır reis baktığımız yerde bitiyorsundur. olasılıkları göz önünde bulundur başgan

yav ne alaka gerilme hemen kötü niyetle söylemedim :asd:
hem belki sende bi sıkıntı vardır reis baktığımız yerde bitiyorsundur. olasılıkları göz önünde bulundur başgan

Bende bir sıkıntı yok.Gayet sakince yorumumu yapıp terk ediyorum konuları.Ama sürekli aynı cümlelerle karşı karşıya kalmaktan gerçekten sıkıldım. "Habire soru soruyorsun." misal bunlardan biri.Karşımdakinin ne diyeceğini merak ediyorsam tabi ki soru soracağım,soru sormadan nasıl öğrenebilirim demeyeceğim,yine soru sordun diyeceksin.Geçen gün 5-6 cümlelik bir mesaj attım,biri soru cümlesiydi,çıkıp diyor yine soru sormuş diye,bunu diyen adam 1 kere bile soru işareti kullanmamalı.

Geri
Üst Alt