ŞL 18/19 D Grubu M:1 | Galatasaray 3-0 Lokomotiv Moskova | MS | 18 Eylül | beIN Sports Haber

Terim umarım Belhanda'yı yedek kulübesinde tutup onun yerine Feghouli'yi kazanmaya çalışır. Bizim için bu saatten sonra bu yeteneksiz gereksize ihtiyacımız ve sabrımız kalmadı ama Feghouli kazanç olur bizim için.

Bir de hocam N'diaye enerjisini doğru kullanamıyor onu iyi gözlemleyip krtik durumlarda olaya el atıp oyundan alman lazım.

lider olmadigimiz kulvar kalmadi herhalde

1. Torba takımıydı averaj takımı oldu.

Tebrikler Arma

BERkayeKİN

Bugün işten çıkarken 3-1 demiştim 3-0 oldu. Şampiyonlar ligini özlemişiz. O kupa belki bize nasip olmaz ama kimseye de kolay yem olmayız. Herkese iyi geceler. İyi ki varsın Galatasaray...

Emeği geçenleri tebrik ederim.
Takım gerçekten istekliydi ve iyi mücadele ettik.

Ancak bu galibiyet ilerisi için yanıltıcı olmamalı.
Kanatlardan cok pozisyon veriyoruz porto ve schalke bu boşlukları kanat akinlarinda afetmez
Ayrıca duran top zaafimiz artarak devam ediyor.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

Belhanda öküzü yüzünden sahanın en iyisi aslan Badou kırmızı yemeseydi iyiydi ama son derece sükseli ve net bir galibiyet oldu harika oldu. Çok özlemişiz bunu çok. Camia, taraftar, hoca ve takım öyle bir motive olmuş ki sonucu da böyle oldu. Helal olsun aslanlar böyle devam... (Fesli Maradona hariç :red:)

Şu Belhanda yerine Feghouli'ye şans verilmeli.Olmuyor işte ne diye zorluyorsun?

Gördük ki biz takım olarak iyi savunma yapmayı bilmiyoruz ama oyuncularımız bireysel olarak iyi olduğu için idare ediyoruz. Bugün Linnes iyi, Nagatomo mükemmeldi.

Orta sahamız rakibe basınca çok etkin, geriye yaslanınca vasıfsız. NDiaye Galatasaraydaki en iyi maçını oynadı belki, gördüğü kırmızı karta rağmen alkışlarla oyundan çıkabilmesi bundan. Orta sahamızda en aksayan Belhanda oldu. İlk yarı ileride top yapamamızın bir sebebi de bu.

Rodriguez golü, top taşıyışı ile mükemmel, kaçırdığı 1 golde ise çok şansızdı. Artık onun adı >25M€.

Emre bugün 3 golde de gol öncesi hazırlayıcı oldu. Maçı 1 asistle tamamladı ama katkısı daha büyük.

Eren’in golü çok değerli. Santraforumuzun frikik golü attığı son sezonu hatırlamıyorum.

Bir söz de taraftara, nihayet “teker teker geçiyoruz turları” söylemeye başladık, uyuşuk marşlardan çok daha etkili.

3-1 kazanacağımızı düşünüyorum.

1537307653876.webp

DNaKlp5W4AEIJj6.jpg

Ne tahmin etmistim ki ? Kazanamayız

DyPr4y.jpg

20-50 arası çok kötüydük. Bunların dışında mükemmele yakın oynadık. Belhanda'ya rağmen hem de.

Çok özlemişiz bu seviyeyi gerçekten.

Geri
Üst Alt