Ahmet Sarı
10 Numara!
- 27 Şubat 2012
- 10.099
- 5.487
- 1.513
belhanda maicon ve derdiyok ilk 11 başlamaları halinde maçın kaderini belirleyecek 3 adam iyi veya kötü yönde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kulube devredenler için açılıyordur açılanlarda 1-2 tane oluyor çünküBu passolig'in sisteminde biletleri çıkarma şeklini anlamak mümkün değil kafalarına göre blokları açıp kapıyorlar kategori 9-10-11'den bilet almak isteyen varsa ara ara takip etsin baya bilet çıkıyor
Yok devretme değil çünkü 2 blok açtılar 400-500 bilet bir anda ortaya çıktı az önce kuzey alt ve üstte 500 bilet çıktı 4-5 dk içinde tükettilerkulube devredenler için açılıyordur açılanlarda 1-2 tane oluyor çünkü
deme yav ben girdim baktım sonunu gördüm demekkiYok devretme değil çünkü 2 blok açtılar 400-500 bilet bir anda ortaya çıkıyor az önce kuzey alt ve üstte 500 bilet çıktı 4-5 dk içinde tükettiler![]()
Gene takipte kal derim dünden beri sürekli sistemde kapalı olan blokları açıyorlar ama fazla blok kalmamıştırdeme yav ben girdim baktım sonunu gördüm demekki
Üstad bende bilet var batı üstte olacağım inşallah , sağol yinedeGene takipte kal derim dünden beri sürekli sistemde kapalı olan blokları açıyorlar ama fazla blok kalmamıştır