ŞL 18/19 D Grubu M:1 | Galatasaray 3-0 Lokomotiv Moskova | MS | 18 Eylül | beIN Sports Haber

Saka maka maç günü geldi ..
Hiç havasına giremedim. Forum da çöktü...

Gidemeyecek olan renkdaşlarım ücreti mukabilinde bu renkdaşına devredebilir.

İlk 10 dakika baskı yaparak başlarız muhtemelen. O baskı da gol bulabilmek önemli olacak. Yoksa oyun dengelenir.

Geçen sene hem Trabzon, hem de Beşiktaş maçını bu şekilde çözdük.

İkinci senaryo, Başakşehir maçı gibi golün gecikdiği hal. Bu durumda ise özel bir şeyler gerekecek. Rakip bize karşı kontrollü ve kontratak oyununu tercih edecektir. O yüzden Başakşehir gibi bir senaryo daha olası.

Son olarak maça uyku modunda başlayıp o arada golü de yersek sıkıntılı geçer maç geneli. Bu durumda işimiz 2 kat zorlaşır. Tarihte çok var böyle maçımız ama ben bu maç özelinde beklemiyorum. 5 yıllık bir hasret var Avrupa'da. Baskı değil coşku daha hakim olacak diye inanıyorum.

Rica ediyorum önceki dönem gibi ilk 10 dakikada klasik boş kale golümüzü yemeyelim.

Özledik be

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erenin kesinlikle oynamaması lazım.Tam bir kazma.Sinanda yedeğe çekilmeli.Henry ve Feghouli ile başlarsak seri paslarla çözeceğimizi düşünüyorum rakibi.

Bayramı bekleyen 7-8 yaşında çocuklar gibi atkımızı,flamamızı,formamızı hazırladık 450 KM'ye hazırız.

Allah yardımcımız olsun. Maça kaldı 22 saat ve vakit geçmiyor.

#BUGÜNGÜNLERDENGALATASARAY! UYUYAN BIZDEN DEGILDIR!

Güzel bir başlangıç olsun inşallah.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İlk 10 dakikada 2-0 geriye düşeriz 75'de 2-1 yaparız sonra beraberliği ararken son 15 dakika onlar yüklenir çaresizce bir gol daha yeriz 3-1 biter. Eren maçın 21.dakikasında dizinden sakatlanır

Geri
Üst Alt