Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnstagramda takip ettiğim 11 kişiden biri, son attığı fotoğraf iyi baya.Kendall bana verirse belhanda da frikikten gol atar.
Mesela Muslera nın bizim kendi yarı sahamızdan gol atma ihtimali Belhanda nın frikikten gol atma ihtimalinden daha yüksek bence.Bugun beklenmedik futbolcumuzdan beklenmedik bir gol bekliyorum. Mesela belhanda frikikten yazabilir veyahut mariano ile kafa golü gibi
Dunyanin en guzel hanimi oldugu su göturmez bir gercek.İnstagramda takip ettiğim 11 kişiden biri, son attığı fotoğraf iyi baya.
Ağzının tadını biliyorsun ha kanka.Kendall bana verirse belhanda da frikikten gol atar.
İnstagramda takip ettiğim 11 kişiden biri, son attığı fotoğraf iyi baya.
abi kim o kendall jenner mı poposu büyük olan ablası daha iyi değil mi lamar odomu bırakan,ben balık etli seviyomDunyanin en guzel hanimi oldugu su göturmez bir gercek.
Kendall bana verirse belhanda da frikikten gol atar.
Balik et diyorsan onlar sana daha uygun tabi sergencim. Bu daha cıtı pıtı ve yuz guzelligi olarak dunyada tek.abi kim o kendall jenner mı poposu büyük olan ablası daha iyi değil mi lamar odomu bırakan,ben balık etli seviyom