ŞL 18/19 D Grubu M:1 | Galatasaray 3-0 Lokomotiv Moskova | MS | 18 Eylül | beIN Sports Haber

Feghouli yatarak yaklaşık 4 milyonu alacak bundan sonra anlaşılan. Şu adamı silmeye ne gerek vardı?

Lokomotiv'in kadrosu maça olumlu bakmama yol açtı. Orta açsalar ya da uzun top oynasalar en uçtaki oyuncuları Farfan olacak. 3 stoperleri var sahada. Bu 11 oyunu yarı sahamızda kabulleniyoruz 11'i. İyi değerlendirmemiz lazım.

Ulan FT

Ulan FT

Heyecandan meme uclarimizin titreyecegi dakikalarda sinirden beyin damarlarimizi catlatiyorsun

Faslı çingene yine kırmızı yerse maç sonu hoca yine dermiş acaba ama biz uyarmistik belhandayi

Hangi mantıkla bu oyuncularla kadro kurmuş cidden anlayan varmı ?henry mariano belhanda

Tek beklentim maçı kazanmak ve ŞL'nin tadını çıkarmak.

İlk 11'e yönelik eleştirilerim çok değil. Donk'tan çok korkuyorum. Silinen veya silinmeyen oyuncuları hakkında söylenecekleri önceden söyledik, sonra da söyleriz.

Ha ekranlardaki yalamalardan tiksinmeye devam edebiliriz. Bunun önünde engel yok. Herşeye bir açıklamaları var maşallah Erhan Telligillerin.

Savunmalarına ve orta sahasına presimizle ne yapacaklarını şaşıracak kadroları var. Donk umarım hata yapmaz. O bölgelere adam kaçırmak isterler uzun toplarla. Orta sahalarında oyunu ileriye taşıyacak pek oyuncusu yok. Höwedes ön libero oynuyormuş.

Ilgincsiniz ha adam torene CL muzigiyle cikinca kafayi yiyip ilk CL macinda bi adami oynatti diye dunyaniz basiniza yikiliyor adama laflar maflar..... Strange shit

Feghouli son doğru düzgün 120 dakika süper kupa maçında oynadı halbuki. O maçta oyundan bile çıkarmayan adam ne olduda daha sonradan bu kadar kafayı taktı. Performans desen Belhanda daha leş. Hal hareket desen Belhanda yine ağır basar burda. Sorun ne ?

Bir tane yavşak gazeteci de sormuyor? Sıkıntı nedir? Performans mı yoksa başka bir olay mı diye ? Enteresan olan gecen sene belhanda yı bile kesmişken fegi oynayıyordu 10 numarada filan bu sene ne değişti.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

arkadaşlar dikkat eden varmı bilmiyorum stoperlere top gelince yarım saat topu bekletip oyunu soğutuyolar defansta yarım saat paslaşıyo takım dikkat eden oldumu buna

Ilk on biri Aziz Yildirim yapsa bu onbirnen cikmaz fazla sabotaj olmasin diye.

Donk ve Serdar beraber hic stoperlik yaptimmi? Belhanda niye oynuyor? Eren ne icin ilk onbirde? Linnes Kasimpasaya karsi bile ilk yarida hafiften zorlandi, orda niye Mariano oynamiyor?

Hoca ya laf atmak istemiyorum ama agir sacmaladi. Donk kac kere atoper oynadi bizde?

Lokomotiv Moskova analizlerinde savunma ile orta saha bağlantıları zayıf bir takım olduğu söyleniyordu. Emre Akbaba ve Belhanda sık sık o bölgeye girmeli. Hatta ilk golü Belhanda atabilir bizden.

Belhanda istediği kadar iyi oynasın oynaması tam bir fiyasko...

Linnes tercihide aynı şekilde çok kötü..senelerdir transferde neden başarısız olduğumuz bu tercihlerden belli oluyor..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt