ŞL 18/19 D Grubu M:1 | Galatasaray 3-0 Lokomotiv Moskova | MS | 18 Eylül | beIN Sports Haber

Eren oynarsa toplam 0 şutla tamamlarız maçı, geçmiş olsun.

Geçen seneki oturmuş kadro olsa 2-3'lük yapardık rakibi bu maçta. Şu an belirsiz bir kadro var, kazanılması gerekilen oyuncular var. Eren'in kariyerine baktığımızda Burak'tan daha yetersiz golcü olduğunu söyleyemeyiz. Uzun süredir gözde oyuncu olmamasıyla hedefleri küçülmüş ve motivasyonu düşmüş belli. Eren'i kazanma sürecine denk gelmesi iyi olmadı. Geçen sezonun iyilerinden Feghouli ve Garry kadroya yeni yeni girecek. Bu maçtaki tek avantaj taraftar. Ben olsam bol orta sahalı topa sahip olacak kadro çıkarırdım bu maçta.

Donk
Fernando Ndiaye şeklinde.

Orta sahada kontrolü ele geçirir bek-kanatları hücumda sık kullanırdım. Beşiktaş, Başakşehir maçlarını bu şekilde kazanmıştık.

Bu maçı 2014'teki Anderlecht maçına benzetiyorum. Kağıt üzerinde grubun en zayıf takımıyla evimizde başlıyoruz gruba. Bu hem avantaj hem dezavantaj.

Avantaj çünkü; Alınacak bir galibiyet ciddi bir moral demek. Dezavantaj ise; 2014'te olduğu puan kaybında işini zora sokmak demek.

Bu maçın diğer önemi de şu; Bu maçtan sonraki 4 maçın 3 tanesi deplasmanda. Kısaca gruptan çıkılacaksa köprü bu maçtan geçiyor.

DmvOT98XsAckHR8.jpg

Orta sahayı güçlü tutup üstünlük kurarsak taraftar gücüyle alırız bu maçı ...

modeste yada o ayarda 1 forvet bile alsaydık yorumlar ve durumlar tam tersi olurdu,inşallah hoca onyekuruyu forvette dener..

Forum teröristi Namg konumu ve totemimi sabote etmiştir.

3 tane yeriz.

0-3 biter.

Ve tamamen Namg'ın yüzünden.

Bunu da son dakika TRT alir gibi.bein alsa coktan alirdi bence

Maça gidemeyecek tatil vs başka bir programı olan varsa gişe fiyatlarına göre biletini alabilirim.

Geri
Üst Alt