ŞL 18/19 D Grubu M:1 | Galatasaray 3-0 Lokomotiv Moskova | MS | 18 Eylül | beIN Sports Haber

Salı günü oynanacak olan Galatasaray - Lokomotiv Moskova mücadelesi naklen TRT 1'de olacağı söyleniyor.

CL var diye Digitürk abonesi olan binlerce kişi ne olacak. İhaleyi aldığı lanse edildi aylarca şimdi kafasını kuma gömüyorlar. Hesap vermeliler..

DnDUdffXgAA5IkD.jpg:large

THY sponsor yine

SIMDI GIRISIN LAN BU KONUYA

Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibimiz Lokomotiv Moskova, sahasında Dinamo Moskova ile 1-1 berabere kaldı.

11 secimi zor olacak bi şekil kazanırız diye düşünüyorum

Umarım bugün kazandık diye aynı kadroyla maça çıkmayız.

Mariano / Linnes
Ozan / Maicon
Eren / Onyekuru
Sinan / Onyekuru
ve en önemlisi kimin yerine olursa olsun Feghouli.

Çok ama çok önemli tercihler ve ince noktalar var maçın 11'inde.
Eğer hocanın aklında Feghouli'yi oynatmak varsa bugün süre vermeliydi bence bu saatten sonra Feghouli sadece tek şartla oynarsa oynamalı oda Emre Akbaba'nın yerine tabi böyle bi ihtimali söylerken şunuda sormak zorundayız Feghouli'nin oynamasındansa yoksa Belhanda mı?
Belhanda eğer sportif bi müdahele görseydi bunu tartışabilirdik ama yaptığından dolayı olmamalı.
Lokomotiv takip ettiğim bir ekip değil fakat tahmin ettiğim düzeyde bir takımsa bence Maicon oynamalı stoperde. Ne Ozan ne Donk. (tabi sakatlık yoksa)
Sinanın bugün iyi oynamasıda bu maç için bence kötü oldu ama vardır bi hayır diyelim bence hamle oyuncusu olmalı yinede.

1.Kadro
Muslera
Linnes Serdar Maicon Nagatomo
Fernando Ndiaye
Onyekuru Feghouli Rodrigues
Eren
​
2.Kadro
Muslera
Mariano Serdar Maicon Nagatomo
Fernando Ndiaye
Sinan Emre Rodrigues
Onyekuru
​
3.Kadro ? / 10

Muslera
Mariano Serdar Ozan Nagatomo
Donk Fernando
Onyekuru Ndiaye Rodrigues
Eren
​
Kenarda Sinan,Emre

Donk bu macta baslamali. Avrupada nasil bir Donk gorecez merak ediyorum.

Mariano Trabzon ve Pasa macinda iyi sinyaller vermedi ama bugun sonradan girmesi oynayacaginin isareti.

Ozan icin Terim "Ins. bir daha formayi birakmaz" dedi.Kesecegini hic sanmiyorum.B listesinden kadroya ekleriz.

Yine ayni sekilde mac sonu Fernando'yu dinlendirdigini soyledi.Gecen sezon Fb maci oncesi Konya macinda da dinlendirmisti.O da olacaktir.

Muslera,Serdar,Nagatomo,Ndiaye,Emre,Garry ve Eren'in yerleri zaten garanti.Sadece Onyekuru Sinan ikilisinden hangisinin oynayacagi belli degil benim tercihim Onyekuru olur ama Terim'in ne yapacagini kestiremiyorum.Onyekuru 1 adim onde bence.Boyle olur:

Muslera
Mariano Serdar Ozan Nagatomo
Fernando Ndiaye
Onyekuru Akbaba Garry
Eren

Yine son dakikaya kadar kanal belli olamayacak sanırım.

Ozan listede yok ayrıca şampiyonlar ligi için erken Maicon oynamalı orda.
Umarım kazanırız. Ama ilk 11 anlamında geçen sene daha iyiydik bu sene daha yerli isimler var. İşimiz zor.

Bu sene ligde 7 maçta sadece 2 kere kazandı 1-0 ve 2-1 'lik skorlarla Lokomotiv Moscow ki onlardan birisi de içeride lig sonuncusu Anzhi 'ye karşı. Başakşehir gibi aman gol olmasın ne ben atayım ne rakip atsın tadında geçirmişler sezonu şu ana kadar

Bence ellerindeki kadroya göre çok kötü sonuçlar almışlar Krychowiak-Miranchuk-Smolov-Höwedes-Fernandes-Corluka-Eder-Farfan-Denisov bunlar boş adamlar değil kesinlikle hemen hemen hepsi bizim kadromuzda isteyeceğimiz isimler

Neyse rakip fark etmiyor maç Arenada olunca umarım Lokomotif Moskova Cehennem 'e geleceklerinin farkındadır ...

Geri
Üst Alt