ŞL 18/19 D Grubu M:1 | Galatasaray 3-0 Lokomotiv Moskova | MS | 18 Eylül | beIN Sports Haber

Smolov cezaliymis nedense.Baktim kirmizini bulamadim.Baska bir seyden herhalde.

——————Muslera——————
Mariano——Serdar—-Donk—-Naga
——————Fernando—————-
———-Ndiaye——-Akbaba———-
Onyekuru—————————Garry
———————-Eren——————-

Hersey güzel ama Eren oynarsa zor gol atariz

Bu maçı bilmiyorum ama dün gece farkettim ki Cl deplasman maçlarına Donk-Fernando-Ndiaye çıkmalıyız sağda Emre solda Garry yapmalıyız

Bu maçı bilmiyorum ama dün gece farkettim ki Cl deplasman maçlarına Donk-Fernando-Ndiaye çıkmalıyız sağda Emre solda Garry yapmalıyız

Emre yedek bekleyebilir. Trabzon ve dun ozellikle dikkat ettim fizik durumu çok kotu. Cl icin cok yetersiz gelebilir.

​
——————Muslera——————
Mariano——Serdar—-Donk—-Naga
——————Fernando—————-
———-Ndiaye——-Akbaba———-
Onyekuru—————————Garry
———————-Eren——————-

Hersey güzel ama Eren oynarsa zor gol atariz

ayakta durmakta güçlük çektiği kadar topu ayağına alınca ne yapacağını bilemeyen akbaba'yı o mühim bölgeye niçin yerleştirdiğini merak ettim dostum

ittire kaktıra kazanmamız gereken bir maç.

​

ayakta durmakta güçlük çektiği kadar topu ayağına alınca ne yapacağını bilemeyen akbaba'yı o mühim bölgeye niçin yerleştirdiğini merak ettim dostum

İki ucu keskin bicak. Fizik durumu cok kötü ama adamin gol sezgileri yuksek baya. Bence hoca 442 çıkıp ikinci forvet gibi oynatacak.

Belhanda 11de olacaktır. Yoksa 4hafta üst üste maç yapmazsabu adam kendine gelemez. Kimse de talip olmaz yatarak paraları indirir

1-0 olsun bizim olsun.galibiyetle başlamak çok önemli.

1-0 olsun bizim olsun.galibiyetle başlamak çok önemli.

Dünkü Loko-Dinamo derbisinin istatistikleri
66.dakikada 10 kişi kalmışlar.
Yalnız Corluka bunlardaymış bu durumda Eren kesinlikle oynamamalı çok rahat patates ederler, kesinlikle Onyekuru başlamalı forvette.
89d43b32-ad25-4b18-9efa-23a6fcc01e96.webp

Sol taraf Loko'nun sağ taraf Dynamo'nun
9ba1c727-2eb0-45ca-9f6e-27e7a2adc92b.webp
ed8d2583-ff69-44df-ac58-dd4da4b4e8a9.webp

-------------Muslera
Mariano Serdar Maicon Nagatomo
--------Donk Fernando
Onyekuru Ndiaye Rodrigues
-------------Eren

Bu kadro çıkar bence.

Lokomotiv Moskova T.D Yury Semin: "Forvetimiz yok. Fedor Smolov, Galatasaray maçında forma giyemeyecek."

Şartlar eşitlendi vurup geçeceğiz inşallah

Moskova'nın en etkili isimleri Miranchuk kardeşler. Smolov yerine EURO 2016 finalinde efsane golü atan Eder oynayacak.

Bunun dışında eski Bjkli Fernandes takımın maestrosu görevinde. Takımın duran toplarını kullanıyor ve gayet etkili kullanıyor. Dikkat etmek gerek.

Stoperde Corluka ve "Gürcü" oynuyor. Tecrübeli Höwedes yedek kalıyor.

Kısaca yenilmeyecek takım hiç değiller ama küçümsemek de yanlış olur. Zenit,CSKA,Spartak gibi büyük bütçeli takımları geçip şampiyon oldular geçen sene. Hocaları 71 yaşındaki Yury Semin. Gruptan çıkmak için bu maçı kazanmak şart.

Geri
Üst Alt