ŞL 18/19 D Grubu M:1 | Galatasaray 3-0 Lokomotiv Moskova | MS | 18 Eylül | beIN Sports Haber

Forumca şu maça 02 çifte şans basalım da Murphy reis yanımızda olsun.

İkizlere dikkat etmemiz lazim. Özellikle santrafor arkasında oynayana.

Arena 'da Lokomativ 'e iyi bir şov yapalım Şampiyonlar Ligi 'ne dönüşümüzün şerefine ...

Ulan yemin ediyorum çok özledim Şampiyonlar Ligi 'ni

Ozanı bu denli zor bir maçta kullanmak dogru olmaz. Hoca umarım duygusal takılmaz.

41038.jpg

Arkadaşlar bi arkadaşım kombinesini bana devretcek(l.moskova maçı) ama benim passoligim yok passolige başvurup, kayıt olup devretme işlemi tamamlandıktan sonra tek kullanımlık kartla maça girebilirmiyim??
(yanlış yere yazmış olabilirim kusura bakmayın)

hocam ereni 1 maçlığına kes şunu dene,ozan kasımpaşa maçında iyi oynasada şampiyonlar ligi için tecrübesiz en azından ilk 11 için,eren ve sinan aşkından birinden vazgeçmiş oluyosun
eleven_41043.webp

özledik fenerliler nası dayanıyor yaw 10 senemi oldu:) maç yayını nerde bu arada??

Muslera
Mariano Donk Serdar Nagatomo
Fernando
Onyekuru Ndiaye Belhanda Garry
Eren

Ben bu 11'i bekliyorum , Maicon iyileşmiş olursa Donk yerine oynayabilir

muslera
mariano maicon serdar nagatomo
fernando donk
gary ndiaye onyekuru
eren​
hocanın 11 bu olur

Nedense Galatasaray clye gidince yayıncı kuruluş sorunu oluyor ve yayın gelirleri çok düşüyor. Bu tesadüf mü ?

muslera
mariano maicon serdar nagatomo
fernando donk
gary ndiaye onyekuru
eren​
hocanın 11 bu olur

son maci baz alirsak evet

örnegin sadece son maca bakınca: "emre mi belhanda mi" sorunsalina kapilabiliyor insan

lakin hoca tek mac degil de uzun vadeli değerlendirir ise, bence donk yerine emre oynar.

umarim eren yerine onyekuru oynar, eren'le bu is gercekten yürümez, ne pozisyon almasını biliyor, ne top tutabiliyor, ne pas oyununa katılabiliyor, oyuna katkisi sıfır

Şampiyonlar ligi takimiyiz ama ideal kadromuz yok. Herkes farklı kadrolar yazıyor. Geçen sene öyle yada böyle daha isimli ve kaliteli oyuncular vardı kadroda. Feghouli Maicon Gomis vardi bunlarin yerini yerli ve ne yapacağını bilmediğimiz oyuncular aldi.
Ozan Eren Sinan gibi

Ozan 11 oynar Maicon oynamaz Belhanda oynar Feghouli oynamaz Eren maalesef oynar Mariano oynar. Çokta hayal kurmayın feghouli de birşey var ki hoca oynatmıyor,basına da sızmıyor

Geri
Üst Alt