ŞL 18/19 D Grubu M:1 | Galatasaray 3-0 Lokomotiv Moskova | MS | 18 Eylül | beIN Sports Haber

Gel de şimdi saat gecenin 10 olmasını bekle, nasıl geçecek bu zaman yahu durdu sanki geçmiyor şimdi gözümü kapayıp yatsam gece 10'da uyansam ne güzel olurdu daha maçı hangi kanalın yayınlayacağı belli değil o da canımı sıktı umarım evde izleyebiliriz gecenin o vakti bir de dışarılarda maç yayını aramak eziyeti ya radyodan dinlerim daha iyi neyse pozitif düşünelim bu maçı trt ya da beinsports verecektir inşallah ve güzel bir galibiyet alacağız...

Yavaştan kanımıza giriyor. Bu eserlere tam Valhalla'ya gideceğim yoldaki savaşa hazırlanıyor gibi hissediyorum kendimi xadsada

Çok ağır kalıyordular. Pres gücü olmayan bir orta saha. Şimdi ki çok daha alternatifli ve uyumlu olacak bakın görün. Donk da var yazmak lazım tabi. Melo kadar sertlik katıyor bize. Tek eksiği diagonal topları.

Bir Ndiaye hamlesi ile bu dediğim sadece.

Manu deplasmanini hatirlar misin
Yenilmemize ragmeb muthis pas yapmistik.
Yani bilmiyorum birtek bana mi tuhaf geliyor takim ust uste 10 pas yapamiyor

Manu deplasmanini hatirlar misin
Yenilmemize ragmeb muthis pas yapmistik.
Yani bilmiyorum birtek bana mi tuhaf geliyor takim ust uste 10 pas yapamiyor

Pas yapabilecek bir takım yok ama kaleye 3 saniye de gidecek ters bir takımız. Ndiaye de en önemlisi taşların.

Fernando, Mariano, Feghouli aynı anda oynarsa pas yaparız. Şu an zor. O zaman da ağır kalıyoruz.

Bozmaya yönelik fizikle oynayan tempo takımıyız.

Beni rahatsız eden top yapamıyor olmamız değil bu olabilir oyun planımız bunun üzerine kurulu değil zaten açıkça görülüyor ama şunu kabul edemiyorum top bizdeyken herkesin hareketsiz, sırtını rakibe verip ayağında top olan oyuncumuzu izlemesi kabul edilemez son dönemde tekrar popüler oldu bu sıkıntı, hareketli olmamız lazım topla veya topsuz.

Pas yapabilecek bir takım yok ama kaleye 3 saniye de gidecek ters bir takımız. Ndiaye de en önemlisi taşların.

Fernando, Mariano, Feghouli aynı anda oynarsa pas yaparız. Şu an zor. O zaman da ağır kalıyoruz.

Bozmaya yönelik fizikle oynayan tempo takımıyız.

Yav kasimpasa
Pokosuz castrosuz goztepe pas yapabiliyor hemde bizim sahamizda
Biz nasil yapamiyoruz yav

Ayrica son cumlene katilmiyorum bozan bir takim yok tamamen rakibin top kaybetmesini bekleyip lay lom gezen bir oyuncu grubu var sahada ilerde baski kuramiyoruz.
Bunca negatiflige ragmen akan oyundan da gol yemiyoruz tuhaf gercekten

88-89 cl yarı finalimizden medyada özellikle bahsedilmiyor olmasının sebebi nedir?

Gel de şimdi saat gecenin 10 olmasını bekle, nasıl geçecek bu zaman yahu durdu sanki geçmiyor şimdi gözümü kapayıp yatsam gece 10'da uyansam ne güzel olurdu daha maçı hangi kanalın yayınlayacağı belli değil o da canımı sıktı umarım evde izleyebiliriz gecenin o vakti bir de dışarılarda maç yayını aramak eziyeti ya radyodan dinlerim daha iyi neyse pozitif düşünelim bu maçı trt ya da beinsports verecektir inşallah ve güzel bir galibiyet alacağız...
Sabah 5’te yattım günü uyuyarak geçireyim çabuk vakit geçsin diye.Heyecandan 10 da uyandım.

Birazdan kahvaltimi yapacagim
Ps acip bir kac mac atacagim
Bisiklet turu
Dus
Mac baslar artik

Yoksa zaman gecmez lan

Yav kasimpasa
Pokosuz castrosuz goztepe pas yapabiliyor hemde bizim sahamizda
Biz nasil yapamiyoruz yav

Ayrica son cumlene katilmiyorum bozan bir takim yok tamamen rakibin top kaybetmesini bekleyip lay lom gezen bir oyuncu grubu var sahada ilerde baski kuramiyoruz.
Bunca negatiflige ragmen akan oyundan da gol yemiyoruz tuhaf gercekten

Samiyen de Terim sonrası 4 gol yemişiz sadece ligde.

Galatasaray 3-1 Göztepe
Galatasaray 2-1 Konyaspor
Galatasaray 2-1 Trabzonspor
Galatasaray 4-1 Kasımpaşa

Çoğu da duran top.

Birazdan kahvaltimi yapip kahvemi yudumlicam sonra carsiya gidip 1 2 is halletcem sonra eve gelip fortnite da cocuklari darma duman etcem sonra öglen uykumu alcam sonra uyanip yemegimi yiyip cayimi icip illegal yayin bulup ayaklarimi uzatip maci izleyecem ardindan mac sonu forumdaki ozana garry ye övgü dolu yorumlari okurken sicak kakao mu yudumlicam

SM-G950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt