ŞL 18/19 D Grubu M:1 | Galatasaray 3-0 Lokomotiv Moskova | MS | 18 Eylül | beIN Sports Haber

Emre'ye azıcık dokunsalar yapışıyor direk yere 3 maçtır. Hiç umudum yok. Geldiğinde de bence başarılı olamayacak demiştim milli maçta çok iyi oynayınca övüp bizde 2 maç kötü oynayınca gömenlerden değilim yani..

Takım savunmamızı izlerken sinirden gülesim geliyor. Güçlü ekiplerden biri gelse büyük rezillik çıkabilirdi..

emre kanatta ne yapsın adam forvetin tam arkasında gol koklayan tarzda bir ortasaha,elimizde 2 tane genç ve tecrübesiz olsalarda pırpır kanat oyuncumuz varken emreyi kanatta kullanmak hata,belhandaya ne desem az hoca neden bunu yapıyor anlamak güç,son olarak forvetsiz oynayarak önde olmamız önemli erenin faydalı tek hareketi yok..

Şerefsiz yönetim her seferinde sövüyorum o.c ları bir forvet olsa o 20 dk 2 0 yapardık.. belada s.git artık karaktersiz serefsiz

Feg, Belhanda ile Emre'nin yaptığı neyi yapamaz şu maçta da kadroda yok

Belhanda , eren ve emre. Siz ne yapıyorsunuz arkadaş? Biri karı gibi dokunuyorsun düşüyor, biri zaten geldiğinden beri çöp biri de futbolcu değil tahta . Bu üçü gol yedirmek için her şeyi yaptırdı. Bu arada Ndiaye Anadolu diyen cinslerle şu forumda yaşıyorum. Adamlar Nagatomo gibi gelmesin diye dua ediyordu . Emre'nin kredisi var ama eren ve belhanda bir gidin ya

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Erenin yerine derhal henry girmesi gerek yoksa 3 puan almamiz imkansiz. Adam gibi kontraya cikamiyoruz tek garry ile olmuyor ikinci yari henry garry ile cok firsat yakalariz. Eren emre belhanda resmen dökülüyor

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

20. dakikadan sonra ortasahada biraz pas yapmamız lazımdı. Bunu da yapacak adamlar Fernando, Ndiaye, Belhanda ve Emre. İlk ikisi gömüldü rakip kovaladı mecburen. Diğer ikisi sahada yoktu. Biraz top yapmak lazım. Selçuk girecek veya Donk ortaya geçip Maicon girecek.

Arkadaslar maci izleyemiyorum, isteyim :(

Bu maci alirniyiz? Nasil oynuyoruz, ve macin en iyisi kim suan?
Şans yanımızda olmasa üç gol yemiştik, bayağa net pozisyonlar buldu rakip. İlk on beş dakika iyi idik ondan sonra bir şey oynamadık. Maçta iyi oynayanlar Rodriguez ve Ndiaye.

Oyşş
_20180918_225326.webp

Savunma çıkmıyor Linnes yalnız kalıyor Emre yüzünden, Eren çöpün Allahı, Belhanda tam bir mal kalanlar fena değil.

Defans ve forvet almazan öyle olur. Feghouli emreden bin kat daha iyi kanatda. Belhanda saten cöp oldu Belki.

Donkta kötü.belhanda rezil.eren rezil.Emre sağ kanatta olmuyo.cok gol kaçırdık ve 25.dkdan sonra çuvalladık. Boyle gitmez

Son düzenleme:
N'Diaye sahanın en iyisi. Belhanda salağı yüzünden sarı gördü dikkatli olması lazım. Ha lafı geçmişken mümkünse Belhanda ikinci yarıya hiç çıkmasın, Emre kanatta eziliyor ortaya geçsin, Onyekuru da sağa geçti mi tamamdır. Belhanda ile bu maç bitmez.

Rodrigues'e ise beton yetmez.

Geri
Üst Alt