ŞL 18/19 D Grubu M:4 | Schalke 04 2-0 Galatasaray | MS | 6 Kasım | beIN Sports 1

Bizim için en iyi sonuç komple Avrupa’dan elenmek

Hani üçüncü olup UEFA’ya filanda gitmemeliyiz

Bu leş kadro haftada bir maç yaparak ligi ancak ve ancak tamamlayabilir

Hocanın suçu yok. İstediklerini yansıtabildiği, yansıtsa bile uygulama becerisi olan bir ekip yok sahada. Hoca sorumlu değil. Sorumlular belli.Yalnız, Muslera, Garry, Henry, abicim ne oldu size? Attınız, eşek olmuşsunuz

golü yemeseydik skor farkli olurdu

iyi bir forvet ve defansla lige ambargo koyardık orta saha kaleciyi saymıyorum bile

Anasini sattim slimani ve soldado bile bizde is yapardi.

Sinan ile erene kalmisiz siz halen burda futboldan bahsediyorsunuz.

Armanın Peşinde Adanmış Hayatlar!

Yönetim abv hepsi sizin eseriniz. Bitirici bir forvet alsaydiniz hersey cok farkli olacakti. Mustafa ve albayrak hainsiniz.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bitirici bir forvete buyuk paralar gerekir. Ve tahminimce boyle bir forveti almis olsaydik bu kosullarda yonetimimiz hain ilan edilirdi.

Feghouli girip derhal sinan çıkmalı aksi takdirde sinan statik kalıyor defansı hiç bozmuyor üstelik çalım yeteneğide yok

takım oyun anlamında ezilmiyor ama skor yapacak bir hava vermiyor,forvetsizlik gerçekten çok acı

Muslera Erzurum maçındaki penaltıda hatalı dediğimde futbol ulemaları konuşmuştu. Alın bir tarafınıza sokun kalecinizi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Valla benimkisi bir senedir konusuluyor ama o kadar dedik yani Muslera shotstopperdan baska bisey olmadigini. Guzel refleksleri var evet topu oyle kurtarabiliyor ama diger konularda hep lesh ve hep leshidi.

Geri
Üst Alt