ŞL 18/19 D Grubu M:4 | Schalke 04 2-0 Galatasaray | MS | 6 Kasım | beIN Sports 1

Terim, bir rezalete daha imza atar.

Korkak Terim İSTİFA!
idmanda Pasta kestiren terim İSTİFA!
transfer paralarını çöplere verdiren terim İSTİFA!

-----------------------------------------------------Muslera--------------------------------------
Mariano--------------Ozan--------------------------------------------Serdar---------------------------Linnes
----------------------------------------------------Fernando---------------------------------------
Onyekuru--------------------Belhanda----------------------------Ndiaye----------------------------Garry
-----------------------------------------------------Donk-------------------------------------------

3-1 yenilip veda ederiz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Malesef 3-0 kaybederiz. Avrupada ligde gitti artik zor toparlariz. Bari ligde gencler sure alsa

Feneri yenemeyen takim nasil galip gelecek. Yeniliriz sonra loko ile avrupa ligine kalma macina cikariz

3-0 öne gecip 3-3 biter..

He o defansa kim gol atar düsünüyorum.

FERNANDO BACAGI KOPUK OYNAMASI GEREK

ozana,serdara ve onyekuruya güveniyorum

Açık ve net olarak bu maçtan hiç bir beklentim yok! Görünen köy kılavuz istemez; futbol olarak berbat oynuyoruz. Üstelik takımın her geçen gün kendine olan güveni biraz daha azalıyor. Dışarıdan çok net görüyoruz. Yenersek mucize olur.

4 tane yer bu salaklar. Tahminim 4-0 yeniliriz.

Yenilelim hatta mümkünse daha puan almayalım ve 4. olalım bu takım ligi zor kaldırır.

Geri
Üst Alt