ŞL 18/19 D Grubu M:4 | Schalke 04 2-0 Galatasaray | MS | 6 Kasım | beIN Sports 1

kaybeder şampiyonlar ligine veda ederiz.

eğer berabere kalırsak gruptan çıkma şansımız yüksek. eğer ikili averajı ele geçirecek şekilde berabere kalırsak son 2 maçtan 4 puan alarak bile gruptan çıkabiliriz.

başarılar Galatasaray.

4. hafta porto 3 puan, ?
5. hafta GS&loko 1 puan, porto&schalke 1 puan
6. hafta GS 3 puan, schalke 3puan alır.

Bizim takim daha dogrusu kafile ne zaman yola cikacak hangi havaalanina inecek belli mi?

Muhtemelen Dortmund'a ucarlar herhalde. Bilgisi olan varsa yazabilir mi, havaalanina giderim belki.

Tamam kendim buldum.

Ilgilenen varsa TSI 12:30 yola cikip Düsseldorf'a iniyormus bizim takim.

Muslera
Mariano Maicon Serdar Linnes
Donk Ndiaye
Onyekuru Belhanda Garry
Sinan

Fernando iyileştiyse Donk stoper olur, Ozanı beğeniyorum ama tecrübeli adam deplasmanda iyi olur.

Buna ihtiyacımız var hadi be cimbom
IMG_20181103_220308.webp

Defans arkasina atilan her top pozisyon oluyor.Keşkül gibi savunmamiz var.Bu yuzden Muslera garip cikislarla maci verme gayesinde oluyor.Gonlum razi olmasa da Maicon mahosunu stopere alip üclesek mi ne yapsak?Şöyle:

Muslera
Mariano Serdar Ozan Maicon Linnes
Onyekuru Donk Ndiaye Garry
Herhangi bir dallama​

Bu maci berabere bitirebilirsek bizim icin mucize olur.

Shalke gibi dinamik bir takimin maci bize verecegine kimse inanmiyordur herhalde.

Çok zor maç olacak İnşAllah kazanırız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Artık Onyekuru gerçek yeri olan sol açığa geçsin. Rodrigues yüzünden sağ açık-forvet filan oynatılıyor adam sürekli Rodrigues 'in bir şey oynadığı yok en azından Onyekuru 'nun oynamasına mani olmasın ...

İnşallah Fernando ve Nagatomo bir an önce döner o ikilinin eksikliği çok kötü hissediliyor ...

deplasmandaki porto macının benzeri olabilir ,ama bu sefer golleri atalım

Porto Beşiktaş maçının ardından kar gibi kontra ataklarla gol bulacağımızdan korktu. O yüzden hiç baskı kurmaya çalışmadı. İki takım da dengeli gitti tüm maç. Schalke bir baskı kurdu arenada, hakem bizi kurtardı bütün gri kararları lehimize vererek. Aynı hakem bir daha gelmeyecegi için bu maç çok zor.

Geri
Üst Alt