ŞL 18/19 D Grubu M:4 | Schalke 04 2-0 Galatasaray | MS | 6 Kasım | beIN Sports 1

Fernando hakkında bir gelişme var mı acaba?

Nagatomo'nun olmayışı da çok büyük kayıp.

Linnes'i sol beke koyup çıkmalıyız Ömer ile kabus olur.

Eren ne olacak onu da bilmiyorum.

Ndiaye 10 numara, Belhanda kanat, Donk-Fernando ikilisi çıkmak gerekiyor. Bu maçtan 1 puan almak bile önemli.

Kaybedersek iş biter çünkü.

..
c80e65a23229fda04e2a77b58a600b43.jpg

Bence Schalke 'yi çok büyütüyoruz gözümüzde çok istikrarsız bir takım Bundesliga 'da 13. sıradalar tamam fizik/kondisyon olarak bizim çok üzerimizde bir takım iyi geriyi sağlam tutuyorlar filan da sanki Bayern Münih 'le oynayacakmışız gibi bir hava var çoğunuzun üzerinde

Gruptan çıkmamak özellikle uefa denen gereksiz yorucu kupaya kalmamak geleceğimizi belirleyecek
İlk maçtan beri aynı fikirdeyim.onemli olan lig mutlaka tamamen elenmeliyiz bütün kupalardan

Kaybetmek kolay, kazanmak olay maçlarından biri.

Her ne kadar Terim'in bu maçlarda ki performansına güvensem de takımımız o beceri ve ruhtan uzak maalesef.

Kazanırsak 7 puan yapıp, Schalke'nin 2 puan önünde 2'li averajı da alarak (beraberlik hakkı) son 2 maça gireceğiz.

Diğer maçta Porto puan kaybetmez gibi zaten. Onlar da 10 puanı bulup grupta ilk ikiyi büyük ölçüde garantilemek isteyecekler.

Uefa kupası dediginiz yer gereksiz oluşum değildir. Ligde 34 maç oynayıp gotunu yirtacagina
2 tur 2 maç
çeyrek final 2 maç
yari final 2 maç
ve final 1 maç
toplamda 7 maç tüm enerjini gücünü verip kupayı aldığında ise;
1-S.ligine direkt katılıp pazardan payını alıyorsun
2-Kupayı aldığında 15milyon euro toplam ödül kasana aktarılıyor.
Ş.liginden aldıklarına birlikte(ortalama 40 milyon euro desek) yaklaşık 65 milyon euro kazanmış oluyorsun.
3-ligde 1. ve 2. arasında 5 milyon tl lik bir fark olduğunu ve bunun uzerine olan+ farkı s.liginden gelen paranin belirlediğini fakat bu lige zaten katıldığın icin bu paralardan mahrum olmadığımızı.
4-2000deki uefa kupasını paraya ceviremedigin ve elinde ayni şartlarda 2. bir şans geçtiği gerçeğiyle yüzleşmek zorundayiz.
Euronun 1 haftada 7lere dayandığı bir ülkede uefa kupası ay götüm, ya s.ligi ya 4.lük gibi saçmalıklara son vermeniz gerekiyor.

Millet borc batagindayken dogru yapılanma ile kupayı üst üste alip hem oyuncularına prim yaptırdığı hemde para kazandığı bir turnuvadır.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kazanırsak banko çıkarızda bu takım hiç ümit vermiyor maalesef.Gomis kalsaydı şuanda hem ligde hemde cl de liderdik.Yönetim iş bilmezliği böyle bir şey işte.

Fener macindaki ilk 11 Bozulmaz

Schalke baskili oynamak isteyecektir,geride defalarca 3'lu defans seklinde yakalayacagimiz icin onyekuru ve Rodrigues'in performanslari bizim adimiza belirleyici olacaktir

Güzel kardeşim UEFA tabiki kıymetli bir kupa getirileri malum ama mevcut kadromuz UEFA kupasının sapini bile alamaz bunu hoca bilmiyormu sanki,eldeki disiplinsiz oyuncular tek kulvarında dahi kaldirwmiyor şampiyon olsak buna sukredelim ki en önemlisi şampiyon olmak

UEFA Kupası'nda Plzen, BATE falan gibi kura çekemezsek 1 tur bile geçemeyiz şu oyun ve kadro ile.

CL de 2. tur görüp parayı alarak, çok acayip ballı bir eşleşme olmazsa lige dönmeliyiz yüzümüzü.

2. kez üst üste şampiyon olmak şu ortamda çok kritik.

1. Fenerbahçe bir daha bu kadar kötü olmaz.
2. Beşiktaş 6 yıl sonra rekabetin tamamen dışında kalacak kadar kötü oynuyor. Bizden bile kötü şu an.
3. Başakşehir'in yaşlı kadrosu skor üretemiyor. Visca ve duran toplar dışında gol atacak halleri kalmamış durumda. İkinci yarı kritik haftalarda hata yapabilirler.
4. Trabzon iyi takım ama şampiyon olabilecek kadrosu yok.
5. Kasımpaşa, Antalya, Ankaragücü gibi sürpriz takımlar zirve yolunda ki takımlara çelme takabilir gördük. Biz bunları en azından yendik ilk yarı.
6. Gol atabilen ve biraz da top tutabilen bir forvet bulsak bile yetecek bana göre.

AMA TABİ KONSANTRASYON.

Önce şu maçı alıp gruptan çıkma şansımızı kendimiz belirleyecek konuma gelmeliyiz. O gelecek paralara çok ihtiyacımız var.

3 transfer ve eldeki çöpleri guzel rakamlara okutarak yapılacak takviye ile yapilir. Uefadaki 2-3 takım dışındaki en dişli rakipler porto gücünde ki o maçta oyunumuzu düşünmek yeterli.
Fatih hoca konusuna gelirsek benim bir hayalim var demesini biliyor e hoca bilmiyor mu 4 yıllık denetimdesin gomisin bile yerini dolduramamış bir yonetim varken ve juventus gibi bir takimin s.liginde finalinde elendigi city-psg gibi para babalarının roma gibi genç oyuncu tarlasının olduğu yerde 30 senede s.ligini alamayacağını bilmiyor mu?

Sadece 7 maç önümüzde 2.tur maçına tam 4 ay var, bir transfer sezonu geçecek.
Zor ama imkansız değil oturup oyuncularla bu kupayı alacagiz herkes çalışacak diye zehri verecek. Hoca isterse yönetim isterse ve gerekli takviyeleri yaparsa taraftar kenetlenirse her turlu o kupa gelir

--------------Muslera
Mariano Serdar Ozan Linnes
-----------Ndiaye Donk
Onyekuru Belhanda Rodriguez
---------------Eren

Ömer Bayram'a tahammülüm yok, Linnes sol beke geçsin 1 maçlığına. Bence bu oyuncularla en az 1 puan alırız.

adamlar bizden fizik ve kondisyon olarak fersah fersah önde. Bu ilk macta cok net görüldü, bizi sahadan sildiler. Kalite olarak iki takim arasinda öyle ahim sahim fark olmasada bizim takimin kosacak hali yokken, schalke takimi son derece dinamik. Ilk mactaki gibi balli olmazsak net bir skorla yeniliriz.

Geri
Üst Alt