ŞL 18/19 D Grubu M:4 | Schalke 04 2-0 Galatasaray | MS | 6 Kasım | beIN Sports 1

Ruhum sıkılıyor.

Muslera
Mariano Serdar Ozan Linnes
Donk Ndiaye
Feghouli Belhanda Rodrigues
Onyekuru

11 belli. Sinan falan oynarsa hoca basip gidebilir artik her mac su cöpü izlemek zorunda degiliz.​

Prens Sinan kesin oynar!
serefsiz gibi ne mücadele ediyor ne bisey yapiyor anca kendini yere atacak. atamadigi golleri herkes gördü. öküz herif sadece önde bekliyor, gelen toplara da vuramiyor. nefret ettim sinandan. alt yapidan 2002li forvet koysan bu öküz kadar oynar.

serefsiz gibi ne mücadele ediyor ne bisey yapiyor anca kendini yere atacak. atamadigi golleri herkes gördü. öküz herif sadece önde bekliyor, gelen toplara da vuramiyor. nefret ettim sinandan. alt yapidan 2002li forvet koysan bu öküz kadar oynar.

Belhanda, Sinan, Selçuk takıntılarını eleştirince düşman oluyoruz. Takımın zaten bir lastiği patlak diğer 2 lastiği patlatmanın manası yok.

Zamanında Mancini-Ceyhun tercihine saygı duydular mı acaba???

Belhanda ile Sinan takıntılarını eleştirince düşman oluyoruz. Takımın zaten bir lastiği patlak diğer 2 lastiği patlatmanın manası yok.

Zamanında Mancini - Ceyhun tercihine saygı duydular mı acaba???
dalga gectikleri akhisarli mugdat bile daha esasli topcu sinana göre. gamsiz herif. bu kadar bilendigim bir galatasarayli futbolcu olmamisti daha önce. latovlevici kadar degeri yok gözümde.

Su an belhanda yerine oynayacak oyuncu yok. Onyekuru iyilesti sinan yedek baslicakti eren yine sakatlaninca 11 cikti. Siz nasil ruh hastalarisiniz elde kim var gidin yedek kulubesine bakin. Feguli feguli agliyosunuz adam bebe yunustan bile daha les. Kaldirabilecegi tek mac ronaldo-zidane gosteri maclari

Biz berabere bile kalamayiz fakat izleyen varmı merak ediyorum bu herifler neden bukadar rezil önüne gelen yamultmus ligte ?
Savunma harici kötülermi

Belhanda yerine oynayacak oyuncu yokmuş, Selçuk yerine de oyuncu yok, Sinan yerine de oyuncu yok!

Bu emekli kendine saygısı olmayan şahısları izleyip kahır olacağımıza Celil'i, Yunus'u Ali'yi Veli'yi izleyip kahır olalım.

Ağustos'tan beri çektiğimiz yeter be futbol zevkimizin içine ettiler.

DrPFWCaWkAAw-Ug.jpg

L.V kullaniyorlar benim gibi , tebrik ettim cukka saglam belli ... umarim cakma almiyorlardir .. ceteler de belli , sinan ahmet calik , feghouli belhanda , gruplasmalar

Geri
Üst Alt