ŞL 18/19 D Grubu M:4 | Schalke 04 2-0 Galatasaray | MS | 6 Kasım | beIN Sports 1

2008de herta macında alamancı gurbetçi vatandaşlarımızın performansı çok iyiydi özellikle son dakikalarda herta ile kafa buldukları anlar çok müthişti.
birde juve maçı vardırki orada efsanelerdi. dahada eski olaylar var tabii ama yakın tarihde ılk akla gelenler
dortmund maci + son schalke deplasmani reziller icinde gecti. Kavga gürültü, mesale firlatmalar

Geldik SEZONUN EN ÖNEMLI GÜNÜNE

DO OR DIE

#BUGÜNGÜNLERDENGALATASARAY

..
6eb07fbbb4e4f28ff9943f64aa4e842f.jpg

ama biz top oynamıyoruz xD
fernando olsa porto maci gibi oynayabilirdik derdim. Ama adam sakat, yine facia malatya 2.0 olur .

Tek umudum mendyl+baba belki yoklar. Onyekuru iyi bir seyler yapabilir mariano ile.

Kornere yakin oturuyorum. Ulan belhanda eger micarsan var ya, degil anana sülalene selam söylerim.

Bugün günlerden Galatasaray, Schalke'nin umutlarını Muğdat Çelik bitirdi.

ÜSTÜMÜZDE DOLAŞAN KARA BULUTLARI ANCAK BU MAÇLA DAGITABILIRIZ. BU ARENA ŞAMPİYONLAR LİGİ ARENASI VE BİZ AVRUPA FATIHIYIZ. YETERKİ BUNU HATIRLAYALIM SAHAYA ÇIKACAĞIZ VE BANGIR BANGIR OYNAYARAK TIPKI 2013TE OLDUĞU GİBİ O STATTAN MUTLU DÖNECEĞİZ. ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN FATİHİN ASLANLARI ! ÇOK KEZ ZORU BAŞARDIK YİNE BAŞARACAĞIZ INŞALLAH

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kazayla gruptan çıksak sonraki turlarda ağır skorlar almamız muhtemel maalesef. Uefa'ya gitsek daha mı güzel olur acaba.

Linnes dikkat ettim özellikle buyuk maclarda iyi oynuyor.

Takım bitik vaziyette. Benim hiç umudum yok. Fark yemezsek iyidir.

Herseye ragmen kaybetmeyecegimizi,hatta galip gelecegimizi düsünüyorum

Geri
Üst Alt