ŞL 18/19 D Grubu M:4 | Schalke 04 2-0 Galatasaray | MS | 6 Kasım | beIN Sports 1

Bence de Şampiyonlar Liginde bir üst tura çıkıp elenmek mi?

3. olup eufa'ya gitmek ve uefa kupasını almak mı derseniz,

Şampiyonlar liginde devam etmeyi tercih ederim çünkü eufa'yı daha önceden aldık.

Gerçekten bu maç saati 23:00 ne ya eskiden tutti furutti kırmızı nokta emmanuella'yı koyarlardı o saate, resmen ertesi gün bitiyor maç.
uefa kupasını zaten alamazsın bu sene arsenal, çelsi ve sevilla gibi babalar var.

ula zaten ilk maç adamlar kazmator olmasa 3 tane yazmışlardı

hayvan gibi şeapmazlarsa iyi

Aklim halâ fener maçında. Bir türlü havaya giremiyorum

Ya ikinci olalim yada dorduncu. Ucuncu olupta uefa'da vakit harcamaya gerek yok.

Bu sene Uefayi alamayiz zaten, arsenal alir buyuk ihtimal.

Armanın Peşinde Adanmış Hayatlar!

Almanya 15.si karşısında ecel terleri dökerken ne UEFA'sı yav, İtalya'nın 5.si 6.sı Lazio falan geliyor 3 atıp yolluyor. Fazladan 2 maç kahır.

60. dakikada nefesimizin kesilmediği, aşağı yukarı rakip kadar pozisyona girdiğimiz dengeli bir maç oynayalım yeter.

hocanın aklı hala derbide mac bitsin bütün sorularınızı yanıtlarım dedi biz gibi bu mactan ümitsiz kendiside

DX7AJ9HXUAE_UU1.jpg

Uefa maçları eziyet gibi görülebilir ama takım puanımızı artırmak için bir-iki tur geçmek şart.

Bu Takim bu sene özellikle deplasmanlarda bu taraftari yeterince üzdü.

Son derbi macindaki 2-0dan sonraki oyunda bu üzüntünün üstüne tüy dikti. Takima kirginim, kizginim. Artik kredileri kalmadi. Bu taraftari daha fazla üzmeye haklari yok, tam tersi bize iyi futbol, mücadeleci oyun gösterme borclari var. Cikin aslanlar gibi oynayin borcunuzu ödeyin. Her daim yaninizda olan su taraftarin yüzünü güldürün.
Bi laf da Sayin Terime. Fair Play diye diye olay ta nerelere geldi. yeter artik bu fair Play ayaklari. Tabi ki güzel bisey Fairplay, fakat türkiyede futbol kaostan besleniyor, oyunu kuralina göre oynamaliyiz. Haa gidip fb macinda oldugu gibi meydan kabadayiligi da yapma fakat gerektigi yerde gereken aciklama yap ki, firat gibi serefsizler iskembeden biseyler uydurmakta cekinsin.

Son olarak bu macta olmasi gereken kadroyu yazarak yazimi sonlandirmak istiyorum:

Muslera
Mariano Ozan Serdar Linnes
Ndiaye Selcuk
Onyekuru Feghouli Garry
Donk​

Lanet olsun, bizi Donku forvete yazdirmaya mecbur birakanlara!

dip not: tabi ki yukardaki kadro cikmayacak, ama ben olsam böyle cikardim.

Normalde UEFA ya gidelim derdim de UEFA bizim icin gereksiz birsey bu sezon. Kupayi almayi birak UEFA da tur bile gecemeyiz su halimizle.

En iyisi ya gruptan cikip paralari cebe doldurmak ya da direkt dördüncü olup elenmek. Ücüncü olup UEFA ya gitmenin su dar kadroyla bize pek bir getirisi yok, kisin forvet alinirsa bile. Ligden iyice kopariz ikinci devrede yoksa.

Maçlar Şubat ayında.Daha bunun devre arası transferi var.Sakatlar düzelecek,belki takım fizik olarak düzelecek.Şimdiden enseyi karartmaya gerek yok.

Bu hali dedim zaten.Devre arasında da bence beklentiler yine boşa çıkacak.Öyle 3-4 transfer beklemesin kimse.Alınırsa bir santrfor alınır o kadar.Gerisi için Feghouli'nin ya da başka birinin gitmesi lazım.

Takımın sorunu bu oynadı şu oynamadı değil,haftalardır vasatı aşan bir tane adam yok.Bu çok can sıkıcı bir durum.

Geri
Üst Alt