ŞL 18/19 D Grubu M:4 | Schalke 04 2-0 Galatasaray | MS | 6 Kasım | beIN Sports 1

..
6df2a886825ed8b98a11cce04f874300.jpg

Normalde UEFA ya gidelim derdim de UEFA bizim icin gereksiz birsey bu sezon. Kupayi almayi birak UEFA da tur bile gecemeyiz su halimizle.

En iyisi ya gruptan cikip paralari cebe doldurmak ya da direkt dördüncü olup elenmek. Ücüncü olup UEFA ya gitmenin su dar kadroyla bize pek bir getirisi yok, kisin forvet alinirsa bile. Ligden iyice kopariz ikinci devrede yoksa.

İyi de dördüncü olmak senin elinde değil,sorun orada.Bu saatten sonra üç maçı da 5 yiyip kaybetsek bile en kötü 3. oluruz.Lokomotiv çok kötü,Porto ve Schalke deplasmanlarını oynamadılar bile daha.Bizi üstte yazdığım gibi 5-0 yenip ikili averajı alsalar bile bu 2 maçtan birinde 1 puan almalılar önümüzde olmaları için.Bu en kötü senaryoda dahi 3. lük bizde bence,Lokomotiv ne Porto'dan ne de Schalke'den puan alabilir gibi duruyor.

Yeni uyandım, kafamın dibindeki tel.i alıp forumu açtım, 11 saat kaldı heyecanım tavan. Alıp geliriz evelallah.

Maç beinsports haberde mi yoksa şifreli olanda mı

Sampiyonlar Liginde deplasmanda kalesini gole kapatamayan takimlar arasinda TOP 3 arasindayiz.

Celtic 30 mac
Roma 28 mac
Galatasaray 24 mac

En son 2002 deki Lokomotif deplasmaninda gol yememisiz.

Geri
Üst Alt