ŞL 18/19 D Grubu M:4 | Schalke 04 2-0 Galatasaray | MS | 6 Kasım | beIN Sports 1

Ben karamsar değilim, evet kaç maçtır kötüyüz.. hatta kadro planlamadı yüzünden çekilmiyor maçlar.. devre arası transferini iple çekiyoruz. Ama sonuçta Porto deplasmanında şansızlıktan puan veya puanlar çıkartamadık. İnşallah galibiyet çıkartırız bu akşam

salı maçları şifresizdi hani

Şifresiz yayın UEFA'nın koyduğu bir kuraldı, D-Smart, Tivibu keyfinden şifresiz yayınlamadı.

UEFA, 2018/19 sezonundan itibaren şifresiz yayınlama zorunluluğunu kaldırdı.

Feghouli oynarsa iyi oynayacakmış gibi bir his var içimde nedense.

Muslera
Mariano-Ozan-Serdar-Linnes
Donk-Ndiaye
Feghouli-Belhanda-Rodrigues
Onyekuru

11'i ile çıksak nasıl olur acaba?

Onyekuru'nun şov gecesine hazır mıyız ahali

Yaklasik 6 saat sonra yola cikacagim stada dogru

:cimbom:

Mariz showa mahruz kalacagimiz mabed
ExhaustedUniqueGlowworm-size_restricted.gif

1-1 iyi olur ama halen bize kalan 2 macta 4 puanin yetmesi icin portonun schalkeyi yenmesi lazim

Şifresiz yayın UEFA'nın koyduğu bir kuraldı, D-Smart, Tivibu keyfinden şifresiz yayınlamadı.

UEFA, 2018/19 sezonundan itibaren şifresiz yayınlama zorunluluğunu kaldırdı.

Geçen maçı şifresiz verdiler ama, öyle bişey yaparlar mı acaba. Bu arada solda Mariano oynar umarım. Linnes'i oraya atmak akıl karı olmaz pek, adam takımın en formda oyuncusu şu an. Orada tekleyebilir artı Mariano'nun formsuzluğu da eklenince çift taraflı çökeriz.

Galibiyette--------------Beraberlikte--------Mağlubiyette

Porto 10-----------------Porto 10------------Porto 10
Galatasaray 7------------Schalke 6----------Schalke 8
Schalke 5----------------Galatasaray 5------Galatasaray 4
Lokomotiv 0-------------Lokomotiv 0-------Lokomotiv 0

Bizim için en iyi senaryo ilk durumdaki gibi olur inşallah. Ancak bence ortadaki durum gerçekleşecek diye tahmin ediyorum beraberlik.

Mağlubiyette ise yüzde 90 gruptan çıkamıyoruz demek oluyor ki, Tarihinin en kolay şampiyonlar ligi gurubundan çıkamama ihtimalini düşünmek dahi istemiyorum.

Galibiyette--------------Beraberlikte--------Mağlubiyette

Porto 10-----------------Porto 10------------Porto 10
Galatasaray 7------------Schalke 6----------Schalke 8
Schalke 5----------------Galatasaray 5------Galatasaray 4
Lokomotiv 0-------------Lokomotiv 0-------Lokomotiv 0

Bizim için en iyi senaryo ilk durumdaki gibi olur inşallah. Ancak bence ortadaki durum gerçekleşecek diye tahmin ediyorum beraberlik.

Mağlubiyette ise yüzde 90 gruptan çıkamıyoruz demek oluyor ki, Tarihinin en kolay şampiyonlar ligi gurubundan çıkamama ihtimalini düşünmek dahi istemiyorum.
Biz berabere bitirsek ve Porto yenilse fena olmaz aslında

Biz berabere bitirsek ve Porto yenilse fena olmaz aslında

Porto'nun kendi evinde yenilmesini beklemek hayalden öte geçmez ancak senin için Porto'nun beraberliğini değerlendireceğim.

Porto---------8
Schalke-------6
Galatasaray---5
Lokomotiv----1

Bir sonraki maçta Porto evinde Schalke ile oynarken biz de Lokomotive gidiyoruz. Rusya deplasmanında galibiyet çok önemli çünkü o gazla son maçta evimizde Porto'yu ne yapıp edip yeneriz.

porto kendi evinde beeşşektaş gibi salak bir takımdan 3 yedi ama lokomotif onları orda yenmesi mümkün değil.
9 kişi falan kalması lazım portonun.

Geri
Üst Alt