ŞL 18/19 D Grubu M:4 | Schalke 04 2-0 Galatasaray | MS | 6 Kasım | beIN Sports 1

mesai'ye denk geldi maç. Dinleyebileceğim radyo varsa, bilen yeşillendirsin!

Son 2 saat 54 dakika!!!

bize gerekli olan melo ve riera karakterinde oyuncular. bakin kalite demiyorum. galatasarayda oynayan yabancinin zaten belli bi seviyenin üstünde olmasi lazim ama karakterli oyuncular eksik. gerektiginde birini odaya kapatip dövecek kadar formasini seven meloyu ariyoruz. riera gibi bi adami döven melo varken derbilerde falan psikolojik üstünlük hep bizdeydi.

orta sahada özellikle böyle lider karakterde oyuncularin olmamasi, ndiaye fernando gibi kirilgan oyuncularin oynamasi, sol kanatta ömer bayrama, forvette sinana kalmamizla birlikte iyice cöktük.

bugün icin pek umudum yok. en azindan mariano sag linnes sol bek oynasin. sinani oynatmasin.

Maça doğru yola çıkıyorum şimdi, hadi inşallah elimiz boş dönmeyeceğiz bugün :hat:

sent via GSC

DrVX3W4WoAAkTZL.jpg

Schalke, en iyi oyuncusundan yoksun çıkacak maç'a.

Screenshot_20181106-184825~2.webp

kenetlen başka Galatasaray yok hırsıyla çıkalım hafta sonu yaşananlar ve tff nin eyyamcı tavırları oyuncuları hırslandırmıştır

Yine bir Schalke maci öncesi elimizi kalbimize götürdük

Simdi de tekrar bir Schalke maci öncesi kenetleniyoruz

Olacak olacak

Çok dirençli bir takım ve gerçek bir reaksiyon bekliyorum umarım beklediğim gibi olur.

Geri
Üst Alt