ŞL 18/19 D Grubu M:4 | Schalke 04 2-0 Galatasaray | MS | 6 Kasım | beIN Sports 1

Ücretsiz olarak bein haber yayınlıyor mu?

DrVzPDNX4AIRDo-.jpg

olmamız gereken yerdeyiz
armanın peşindeyiz
alayınıza ultrAslan

En fazla 1 gol atabiliriz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adamların fizik kondüsyonu muhteşemdi ilk maçta.Alman takımlarının geneli böyle.Bizim takımlarımız,teknik heyetlerimiz bu konuda bilgisiz mi yoksa oyuncularda mı problem çözemedim.

Yunus ve Celil'i 18 disinda birakmis hoca. En azindan 2 stoperi yedek yapacagina Ahmet'i cikarip ikisinden birini kulübede tutabilirdi.

Yine Sinan...
Hayırlısı be gülüm... Umarım bu maçta yaniltir

Kamçatka'da bir elimde kahve, bir elimde tablet maç saatini bekliyorum. Buz gibi Rusya soğuklarını sadece Galatasarayın ateşi söndürebilir, sıcak kahve yetersiz kalırken.

önce yumrukladım sonra tokat attım

Renktaş Rusça öğrenmeye çalışıyorum ne tavsiye edersin?
alfabeyi öğrenmek kolay, ilerletirsin rusça kursuna devamlı gidersen ama orda yaşamadan asla tam anlamıyla telaffuz edemezsin. onlarca oblast var her birinin rusça'sı acayip. yani adige oblastıyla niznhy novgograd oblastı gibi yakın yerlerde bile şive farklılıkları var diyeyim. Kısacası işin yoksa boşver İngilizce'yi öğren, her yerde geçerli.

alfabeyi öğrenmek kolay, ilerletirsin rusça kursuna devamlı gidersen ama orda yaşamadan asla tam anlamıyla telaffuz edemezsin. onlarca oblast var her birinin rusça'sı acayip. yani adige oblastıyla niznhy novgograd oblastı gibi yakın yerlerde bile şive farklılıkları var diyeyim. Kısacası işin yoksa boşver İngilizce'yi öğren, her yerde geçerli.
3 ay Moskova’da kalacağım.Dili ilerletip ülkeye uyum sağlarsam tamamen taşınacağım.Söylendiği kadar zor mu peki öğrenmek?

Geri
Üst Alt