ŞL 18/19 D Grubu M:4 | Schalke 04 2-0 Galatasaray | MS | 6 Kasım | beIN Sports 1

Bizim icin iyi olan , lokoyu yenersek portonun degil schalkenin kazanmasi

Cunku porto ile macimiz var

Yeni geldim maçtan.
Gözlemlediğim şu bu Sinan anca kumda oynar.
Her atağı bok etti pres yok top indirme sıfır pas istasyonu sıfır top kontrolü sıfır elde var sıfır.
Insan bir utanır ulan.
Onyekuru deli dana gibi pres yapıyor beyimiz iki adım atmıyor.

Gscimbom Mobile

Bu arada maç esnasında foruma yazamadım.
Yetkiniz yok diyor iyiki yoktu myc yerdim garanti.

Gscimbom Mobile

Son 2 macta 1 puan alalimda, avrupa liginde devam edelim. Zaten bu sezon TFF ligi bize yedirmez.

Galatasaray, Avrupa kupalarında çıktığı son 21 maçta sadece 2 galibiyet alabildi.

Bu nedir yahu.

Yeni eve geldim. Acayip sinirliyim.

Skordan ötürü değil, benim takımımın bu kadar korkak bu kadar kötü bu kadar yetersiz bu kadar ezik top oynamasından dolayı sinirliyim.

557ff23a46849eaa2a0cbe4f73ea14ff.jpg
c88fbb342f72cc7232dc658dd5b17769.jpg

sent via GSC

Bir takimin ruhsuz olmasi mi beyinsiz olmasi mi daha kotu bilmiyorum ama biz hem ruhsuz hem beyinsiz bir takima sahibiz .

Artık üzülmüyorum yenilgilere zaten çoğu maçın 2.yarısını izleme heyecanı bile duymuyorum. Ama biraz daha gelecek için umutluyum. Floryayı asıl çiftliğe çevirip olmayınca etrafa kendi reklamını yaptıran bazı balon kişiliklerin patlaması çok güzel. En azından bu yüklerden kurtulacağız bu dönemde.

Her mac daha da ruhsuz ve gerzek bir takim oluyoruz nasil beceriyorsak.
En hata yapmamasi gereken adamlar daha onceki yaptigi hatalardan daha gerzek hatalar yapmaya basladilar.
Hele ki muslera.
Cl bu halimizle bize cok agir geldi.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kimse kusura bakmasın bizim kadromuz ne uefa nede şampiyonlar ligi için yeterli uefaya kalırsak ilk maçta eleniriz bile

Yeni eve geldim. Acayip sinirliyim.

Skordan ötürü değil, benim takımımın bu kadar korkak bu kadar kötü bu kadar yetersiz bu kadar ezik top oynamasından dolayı sinirliyim.

557ff23a46849eaa2a0cbe4f73ea14ff.jpg
c88fbb342f72cc7232dc658dd5b17769.jpg

sent via GSC
Belhanda ve ozani nasil buldun reis

Allah yüzümüze baktı da D grubuna düştük, rezil olmaktan kurtulduk.
Şampiyonlar Ligi bize göre değil.

Avrupa Ligi bile bizi aşar bu sene.

Geri
Üst Alt