Bilin bakalım terim bu sefer suçu kime atacak?
Avrupa maçını düşüneceğini sucukculara derbi için idman tertipliyor.

İdman yerine mangal ve pasta yemeye devam.

Neyse kargalar 5 atarsa belki istifa ederde kurtuluruz.
Yaşatmadığı rezalet kalmadı.

Yıllarca hızlı kanat istedik hata etmişiz bunlar ne arkadaş anca topu alıp yardırmayı biliyorlar onda da tenis topu duvara çarpmış gibi geri dönüyor ataklarımız, orta saha desen haddinden fazla güçlü (fizik) ama pas yeteneği sıfır, basit ikiye birleri bile yapamıyorlar. Santrafor desen tam bir kazma 1.90 boy var herif kafa topu alamıyor, top indiremiyor, sırtı dönük oynayamıyor kısacası bir bok yapamıyor. %70'e yakın topa sahip olup yenilmemiz çok şey anlatıyor içeride dışarıda farketmez.

Bu kadroyu kuran aklın orta yerine s...yım. Bir de bize dönüşüm diye yutturmaya kalktılar şu rezilliği. Sadece mevcut durum için yazmıyorum, tam kadro olsaydıkta geçerli bu söylediklerim çünkü takım tam kadroykende çok farklı bir tablo yoktu.

Ne yazık ki rezil bir kadro revizyonu yapmışız geçen sene, yeniden organize olmamız şart milyonlarca euro zarar ettik beyinsizler yüzünden. Tudor-Dursun AŞ ABV diyorum başka da bir şey demiyorum.

35. Dakikada pili bitti barbekücü bozuntularının. Herif yorgunluktan poposuyla topa hareket çekiyor. Duvar olsana oğlum adam gibi. Futboldan soğuttular lan hocası, oyuncusu, yöneticisi. Hepsi ayrı bir dert.

Şöyle bir grubu arasak bulamayız. rahat rahat çıkılabilecek gruptan sonuncu olarak tamamlayacağız beceriksiz sürüsü yüzünden.

Hoca fegholuyi sevmiyor istemeden oynatıyor dedigimizde laf edenler vardı adam sevmiyor belli yani

La bi git şurdan milletin canı sıkkın zaten dalcam şimdi sana.

Bu takım sizin eseriniz abdurrahim & cengiz

Eren'i bize Galatasaray'ın 1.golcüsü olarak izleten sizsiniz
Bu takımın kac mactır gol yollarında kısır olmasının sebebi sizsiniz
Bu takımın sampiyonlar liginden elenmesinin sebebi sizsiniz

Öyle gevsek gevsek kurada sırıtmakla olmuyo bu isler. 1 sezonun ağzına sıctınız beceriksizliğiniz ile

Mutlaka suçlu o ikisi itirazım yok. Ama Love, Larin, Pektemek ve hatta Babel varken Güven oynayabiliyorsa pekala Eren varken de altyapıdan biri oynayabilir. Bunu tercih etmeyen adamın da suçu yok mu?

Kenetlendik vs diyorlar taraftar dışarda her platformda götünü yırtıyor bunlar da 2 pası 2 şutu yapamıyor hareketli oyunu oynayamıyorsun anlarımda 3 korneride aynı direğe neden kesiyorsun bu kadar mı acizsiniz. Yazıklar olsun tüm ömrümü şu takıma verdim beyinsiz adam izlemek istemiyorum arkadaş yenilirsin yenersinde altıpastan şut atamayan adam izlemek istemiyorum artık.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan hoca feghouliyi sevmeyip eren denilen bidonu nasil seviyor?

UEFA kupasi ve 7 sampiyonlugu rezalet diye adlandiran bu sahisa sövmek serbest olsun

Renktaslar Mustafa Cengiz yönetiminin birinci yılı aynı Dursun Özbek yönetiminin birinci yılına benzedi. İkisi de ilk yıllarında üç kuruşa beş köfte olayına giriştiler. İkisi de ilk yıllarında hüsrana uğradılar. Bu bir riskti. Tutsaydı büyük kar getirecekti ama tutmadı. Bu saatten sonra gelecek senenin planlaması yapılmalı.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Var.
Oda suclu
Ancak onun sucu bu ikisinin yanında ufak kalır. Adam 2 forvet birden isterken dalga gecer gibi bizim erenimiz bizim onyekurumuz var bizim takımın hepsi golcü dersen bu adamda cıkar sana inat al senin ERENIN bu der
Mutlaka suçlu o ikisi itirazım yok. Ama Love, Larin, Pektemek ve hatta Babel varken Güven oynayabiliyorsa pekala Eren varken de altyapıdan biri oynayabilir. Bunu tercih etmeyen adamın da suçu yok mu?

Yıllarca hızlı kanat istedik hata etmişiz bunlar ne arkadaş anca topu alıp yardırmayı biliyorlar onda da tenis topu duvara çarpmış gibi geri dönüyor ataklarımız, orta saha desen haddinden fazla güçlü (fizik) ama pas yeteneği sıfır, basit ikiye birleri bile yapamıyorlar. Santrafor desen tam bir kazma 1.90 boy var herif kafa topu alamıyor, top indiremiyor, sırtı dönük oynayamıyor kısacası bir bok yapamıyor. %70'e yakın topa sahip olup yenilmemiz çok şey anlatıyor içeride dışarıda farketmez.

Bu kadroyu kuran aklın orta yerine s...yım. Bir de bize dönüşüm diye yutturmaya kalktılar şu rezilliği. Sadece mevcut durum için yazmıyorum, tam kadro olsaydıkta geçerli bu söylediklerim çünkü takım tam kadroykende çok farklı bir tablo yoktu.

Ne yazık ki rezil bir kadro revizyonu yapmışız geçen sene, yeniden organize olmamız şart milyonlarca euro zarar ettik beyinsizler yüzünden. Tudor-Dursun AŞ ABV diyorum başka da bir şey demiyorum.
abi hızılarda ne oluyor birazda beyin olmalı

Kenetlendik vs diyorlar taraftar dışarda her platformda götünü yırtıyor bunlar da 2 pası 2 şutu yapamıyor hareketli oyunu oynayamıyorsun anlarımda 3 korneride aynı direğe neden kesiyorsun bu kadar mı acizsiniz. Yazıklar olsun tüm ömrümü şu takıma verdim beyinsiz adam izlemek istemiyorum arkadaş yenilirsin yenersinde altıpastan şut atamayan adam izlemek istemiyorum artık.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Haklısında yapacak bir şey yok kurgu baştan yanlış kurulmuş, devre arasında bir kaç altın dokunuşla belki biraz bir şeye benzer ama şu an elde bu var yani beklentiye girmemek lazım.

Alt yapıdan Eren kadar oynayacak bir forvet çıkmıyorsa neden alt yapıya para veriyoruz? Varsa neden oynatmıyoruz? Aynı şey Ömer Bayram, Selçuk gibileri için de geçerli. Sezonu kaybediyoruz, bari futbolcu kazanalım.

hayatta gol atamayız. ben 0-0a bağlarsak berabere biter dedim. 1-0 geri düştüğümüze göre gol de atamıyor olduğumuza göre 1-0 ya da 2-0 kaybederiz. porto maçı gibi oldu biraz. bu gruptan lider bile çıkardık. yönetim ve terim derhal istifasını vermelidir

Forvetsiz çıkarım bu Eren'i oynatmam yemin ediyorum. Adama sihirli bişey olacak top oynayacak sanki bir anda. Takımın en iyi oyuncusu da yine yedek. Yedeğe de Yunus alınmamış 2 stoper almış, vallahi neresine gülsem bilmiyorum. Taraftar Eren'i kucaklara alsın eleştirmesin saniyesinde keser, adam gerçekten anormal bir insan.

Helal.
Yemin ediyorum bugun ali yavuzu izledim
Cocuk 30tane tekme yedi aglamadi sizlamadi
Top aldi top indirdi pas verdi adam gecti
17 yasindaki cocuk erenden kotu oynasin perma ban atsinlar bana
Sans versinler su cocuga yeter

Geri
Üst Alt