Bu takımı bu kadar gömmeyin. 2-3 takviye gerekiyordu ama yapmayanlar ile şampiyonluğun mimarlarını küstürenler bu hale getirdi. Her sene baştan takım yapamayız. Üstelik bu takım şampiyon takım.

Henry-Selcuk degisikligi gelecek

Senelerdir milli takıma 2 maç top oynatamayan, turnuva kaçırtan, herkesle sorun yaşayan adamın Terim olduğunu bence hepimiz unutmuşuz. Değil bizi ligde herhangi bir takımı yönetebileceğini sanmıyorum, ligde en kötü top oynayan birkaç takımdan biriyiz. Ben iyi top oynadığımız bir maç hatırlamıyorum bu sezon Porto hariç. Kendisi gibi eski kafalı antrenörlerin devri çoktan bitti, bu iş yürümez. Selçuk'la sözleşme yeniletmeden göndermek isabet olur. Yoksa o asalağı kilitleyecek bi de bize.

İçeri girip biz mi vuralım topa?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ndiaye seneye kiralanır diye plan yapan arkadaşlar izleyin bence adam bu sene leş ben oldum havasına girmiş kasmasına gerek yok artık...

hasan gökhan sas
ümit davala
dr levent sahin

müthis kondisyonerimiz ve bu adamlarla cok profesyonel calisiyor tabi bizim topcular

Bizim küçük dokunuşlardan çok daha büyük müdahalelere ihtiyacımız var. Bir Galatasaray klasiği olan her 2-3 yılda bir kadroyu baştan aşağı yenileme ihtiyacı açıkça ortada. Şu kadroda tutulması gereken bir, bilemedin iki oyuncu vardır.

Geri
Üst Alt