Hep söyledim zaten bizim en az 2 sene daha ana hedefimiz Türkiye ligi olmalı

O yüzden bir an önce Avrupa'dan ve hatta Türkiye kupasından elenmeliyiz

Çünkü bu takım ancak ve ancak haftada 1 maçı kaldırabilir

asfsdgfsdfsf takımda kimse koşamıyor lan. Bizim amatör kümedeki hocalar gibi her antreman 3*15 koşsalar yine daha iyi kondisyonları olur. Terim'in torpilli adamı takımın anasını bellemiş.

Ben fatih terimi sezon basindan beri hocalikla alakali ciddi almiyorum.

Yeterisiz ve basarisiz bir isim.

Biktik artik

Ben Terime en son kızarım. Hoca herzaman çok forvetle oynamıştır, ilk defa forvetsiz oynatmak zorunda kaldı. Lakin sistem hocası değilki forvetsiz takım oynatabilsin. Onun böyle bir özelliği hiç olmadı. Gomis, drogba vs tarzı forvetleti ver adama bak nasıl futbol oynatıyor. Tüm suç başkan ve aponun

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Evet doğru hoca ile 7 şampiyonluğumuz var ama maalesef yine hoca ile 7 kez katıldığımız şampiyonlar liginde sadece 1 kez gruplardan çıktık.

Bu da başka bir argüman.

Zaten her yil Turk takimlari CL dr ceyrek final oynuyor!

Santraforun yok, lider stooerin yok, 10 numaran yok, takimin boyunu kisaltacak hizli stoperin yok ama problem Terim oyle mi ?

Sneijder, Podolski gibi uzaktan şut çekip maçı alacak tek futbolcumuz yok

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tüpçüden önce ağlak Cengiz gitmeli . Daha çok zarar veriyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
En çok bu konuya üzülüyorum. TFF ve hakemler yüzünden gerçek problemi gözardı ediyoruz, yönetim ve hoca da çok güzel kullanıyor bu durumu. Konya maçı mesela rezil bir maçtı, ne kadar sakatın olursa olsun o kadar rezil oynama hakkı yok takımın.

Evet doğru hoca ile 7 şampiyonluğumuz var ama maalesef yine hoca ile 7 kez katıldığımız şampiyonlar liginde sadece 1 kez gruplardan çıktık.

Bu da başka bir argüman.
Hoca ile bir kere Cl de çıktın onda da çeyrek final oynadın. Hoca ile UEFA ya katildin şampiyon oldun. Hocanın kurduğu kadro ardındaki sene Real Madrid den süper kupayı aldi. Hocanın kurdugu kadro ayji sene senin milli takımını dünya üçüncüsü yaptırdı. Hoca ile ligde 4 tane Yıldız'ın ikisini aldin ( tam ikisi olmasa bile yüzde 80 ki daha ne olsun)
Sen daha iyisini yapabilirmisin? Yada daha iyisini Türkiye de yapanı gördün mü. Çok haksızlık ediyorsunuz ..

Rodrigues & Ndiaye ikilisi neden oynamasın dediğimi ispatlar neticede maç çıkardılar bu akşam

Bildiğin Rodrigues takım hücumuna Ndiaye takım defansına ihanet ediyor ...

Burada kimse kimsenin fedailiğini yapmasın tek gayemiz takımımızın daha iyi olması

Yönetim kadar Terim'de suçludur NET...

emre akbaba nerede ya ? hani şu 30 gol atan gomis yerine alıp şov yaptıkları vitaminsiz

Eren abv senin

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cidden aklım almıyor anlamıyorum anlayan varsa aciklasin TFF tüpçü hakemler vs hepsi bize düşman kabul peki hocanın adaletsizliklerini nasıl anlatacaz
Neden sevmiyor bu feguliyi takımın en formda adamını sümük yerine koymak nedir varmı aklı alan ?

Abi allah aşkına şu eren'i oynatma sebebi ne hocanın ? Odun koysa da aynı performansı verir, illa ezbere santrafor olmak zorunda mı sahada oynat gençlerden birini gitsin.

Düzgün bir forvetimiz olsa herşey farklı olabilirdi,yazık etti yönetim.

Eren yerine forumdan birini koysaydık yemin ediyorum daha faydalı olurdu takıma

Geri
Üst Alt