Eren seninde o leylek bacaklarını kırayım. Bir tane olumlu bir hareketi olmaz mı bir insanın ya

Eren'e bak topu ayağından açmadan top süremiyor, yazıklar olsun bu kadroyu kuranlara, bu oyunu bize reva görenlere.

oyuncu değiştirme seyret bu eren kazmasında ne var rodrigues b.k gibi oynuyor bunları çıkarıp feghouliyi neden sokmuyorsun

Bütün bu olanların sorumlusu Mustafa Cengiz ve Abdürrahim Albayrak

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şaka gibiyiz gerçekten 5 defansla çıkmışsın hoca 2 stoper 1 sol bek yedeklere almışsın ne düşündün acaba kimi alcaksın maçı çevircek nefret ettiğin feghouli olmasın başka kimse yok çünkü,hocayı eleştirenlere kızıyosunuz ama ne yapsınlar istifa etsin demiyorum ama rakip farketmiyo çözüm bulamadı erenin yaptıklarına bakın şaka gibi adam ama hala oynatılıyor...

Arkadaşlar sakin olun büyük deha İMPARATORUMUZ selçuku alıp maçı çevirecektir.

ne deseniz yapıyor şu taraftar adi herifler.. madem almayacaktınız forvet verseydiniz Gomis' e istediğini kalsaydı..

koy bizim lige ilk 10 da olamayacak şu takıma yeniliyoruz..

Eren ne berbat bir futbolcudur inanılmaz. Tek özelliği arada güzel pas gelirse gol atıyor. Onu dünyada çok futbolcu yapıyor zaten.

Şu an sahadaki 11 futbolcumuz ile benim aramdaki tek fark onlar sahada ben evimde izliyoruz maçı

Valla aldığınız paralar haram resmen. Bu ney lan tamam TFF MHK vay sakatlık ceza diyoruz da ne ulan bu takımın hali ?

Bu kanat oyuncukari neden içeri koşu yapmıyor biri bana anlatabilir mi. Sadece dışarda bekliyolar.

O zaman aklında sıkıntı var senin . 7 şampiyonluk yerine bunları hatırlıyorsan problem sendedir bir psikiyatri iyi gider dostum.
Bence sizin görünmeniz daha iyi olur.
Çünkü sene başından beri rezil bir futbol izliyorsunuz ve ısrarla bunun en doğrusu olduğunu savunuyorsunuz.
Hiç normal bir davranış değil.

Vay be feghouli girdi vay be hoca sen harikasin be terim vay beee duygulandirdin beni yemin ederim

Bizim topçularda zerre onur-gurur yok. Sezonun başından beri ağzımıza ettiler, heriflere yapmadıkları kalmadı, haftalarca ceza verdiler, emeklerini çaldılar. Buna rağmen herifler ufacık hırs yapmadı. Taraftar çıksa sahaya daha çok mücadele eder be. Kazanacağınız paraya da, karakterinize de, kariyerinize de sokayım sizin.

feg girdi direk pozisyona soktu hoca derdin ne bu adamla henry ve rodri ruhsuzlarından kat kat iyidir

Geri
Üst Alt