ŞL 18/19 H Grubu M:3 | Manchester United 0-1 Juventus | MS | 23 Ekim | beIN Sports

United'ın atak yapma gibi bir niyeti yok. Rezil bir durum, ligin favorisi ile oynayan düşmeyi garantilemiş takım gibiler.

Ayni mesajlari niye bu kadar cok atiyorsunuz yav?

Bizim Eysan Asamoah oynuyormu Interde arkadaslar, aklima geldi bi sorayim dedim. InsaAllah surunuyordur gvt

Juve Futbol nedir nasıl oynanır ders veriyor Manu takımına.

Manu, İstanbul deplasmanına gelmiş Anadolu takımından hallice oynuyor nolmuş la bunlara

3 defa gönder tusuna bastim, 3'ünde de hata verdi. Bende iptal ettim. Halbuki göndermiş.

Galiba tapatalk da sorun var. Ben en iyisi yazmiyayım belli bi süre.

Şu diğer maçların ilk devrelerinin özetini gösterme işi muazzam bir iş gerçekten

martial sacma hareketlerde bulunuyor.

Pogbanın müthiş şutu direkte patladı

de geanın akrep burcu olması ve tüm gezegenler akrepteyken performansının yükselmesi @Altan Günaydın sence tesadüf mü reis? serdar aziz oynasaydı yarın iyi bi maç çıkaracaktı.ndiaye de akrep,o da sokabilir rakibi.dikkat

de geanın akrep burcu olması ve tüm gezegenler akrepteyken performansının yükselmesi @Altan Günaydın sence tesadüf mü reis? serdar aziz oynasaydı yarın iyi bi maç çıkaracaktı.ndiaye de akrep,o da sokabilir rakibi.dikkat

Ben de akrep burcuyum. Bu hafta yüksek performans mi sergileyecegim Sergencigim?

Geri
Üst Alt