Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğruda yaparlar. Taraftar olarak adam haklı beyler demek istesem de ....UEFA Simeone'ye ceza vermeyi cok sever en az bir mac ceza vereceklerdir
Yıl 2046 bizim senemiz olacak hissediyorumGalatasaray'ımızın şöyle bir futbol oynadığını görebilecek miyiz acaba dünya gözüyle?
Yıl 2046 bizim senemiz olacak hissediyorum
Atletico tüm maçlarını klasik Fener'in derbi performansında oynuyor. Önce yemeyelim, atmamız gerekirse 1 tane sallarız yeter. Biz bu kültürü bir türlü oturtamadık ne yazık ki. Arena'da, Kadıköy'de derbi olsun, Avrupa maçı olsun, her müsabakayı Real Madrid gibi oynamaya çalışıyoruz. Halbuki Benfica zaten 0-0'a çıkmış, elimizle tur verdik heriflere. Sen de yaslan, kontrollü pas yap işte, herifler zaten senden yetenekli, bir yerde illallah deyip yüklenmeye çalışacaklar zaten, elinde de Onyekuru-Diagne ve hatta Feghouli gibi düzgün kontrayı dehşetül vahşet oynayacak adamların var. 1 tane sallarsan ne ala, de ki 0-0 bitti, içerde Benfica öyle böyle açık oynayacak zaten. Oraya ortada gittikten sonra bir tane de kaza bela sallarsan deme keyfine. Şunu Fatih Terim'den başkası yapsa anlarım da daha önce Uefa'da kalesini Dortmund'a, Bologna'ya, Leeds'e ve hatta 120 dakika Arsenal'e kapatmış takımın hocası oldukça da vasat ve oturmamış bir kadrosu varken neden her maça hurra başlar bilemiyorum. Hoş Muslera ve savunmamız sağolsun bazen oyunu tutmaya çalışırken de öyle aptal saptal goller yedik ki plan mlan da kalmadı. Neyse şu maçtan bile Galatasaray'ıma dert çıkardım, üstüne düşünürsek bizim hayal kırıklıklarımız bitmez zaten.
Atletico'ya, Simeone'ye ve bilhassa Saul Niguez'e hastayım. Bu yıl çok sivrilen biri de yokken inşallah alırlar kupayı, 2014'te de sonuna kadar hak etmişlerdi zaten.

Ohhh 4312 - özledik