ŞL 18/19 Son 16 M:2 | Bayern Münih 1-3 Liverpool | MS | 13 Mart

Chelsea macinda oynatmis idi. Nasil hafiza?
harikulade :tbr::tbr::tbr:

bu 3lüyü daha fazla birlikte oynatsa bence en yaratici orta sahalari bu 3lü. chamberlaini sakat oldugu icin dahil edemiyoruz zaten

milner denilen herif bir ara sürekli dalga gecilen bir tipti ama gercekten takimin en faydali oyuncularindan biri

keita biraz bizim ndiaye gibi kaldi su ana kadar orada, onu da premier lige uyumlu hale getirirse ucarlar.

allianz arenaya yakın yaşayıp maç esnasında sahaya köpek sokabilecek gurbetçi 1 renktaşım var mı

bayern son maçlarında iyi skorlar almış.

liverpool ise son maçını kazansa da kısmen bir düşüş içinde.

ev sahibi avantajı ile bayern'i daha önde görüyorum ama liverpool geçsin klopp hocam üzülmesin. ligi alamayacaklar belki cl finali olur yeniden.

herifi masaya yatırdığımız günden beri dikiş tutmuyor
adamın ismini görünce, duyunca bir gülme geliyor artık ;D bide aklıma bunu savunan adam gelince de gülme krizine giriyorum :asd:

bu manyak herif cezalıymış galiba şu hareketinden dolayı

Totoş herif ya bir de bu herife turnuva topçusu diyordu saygı değer abimiz U.G

Liverpool'da herkes lige odaklanmış durumda. Bunu açıklamalarda gösteriyor. Bayern ise CL'ye odaklandı. Real,PSG'de elenmişken şansını zorlamak ister.

Maçın net favorisi Bayern. Dünkü gibi rezil olmayalım yine ama bakalım :sneaky:

Bayern Münih XI: Neuer, Rafinha, Süle, Hummels, Alaba, Javi Martinez, Thiago, Gnabry, James Rodriguez, Ribery, Lewandowski.

Liverpool XI: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Milner, Wijnaldum, Henderson, Mane, Salah, Firmino.

Bayern Münih XI: Neuer, Rafinha, Süle, Hummels, Alaba, Javi Martinez, Thiago, Gnabry, James Rodriguez, Ribery, Lewandowski.

Liverpool XI: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Milner, Wijnaldum, Henderson, Mane, Salah, Firmino.
liverpool daha şimdiden 3 net gol pozisyonu kaçırdı bile
lpool kadrosuna 10 saniye bakınca liverpoolun 2 topu direkten dönüyor

Kimmich sakat veya cezali falan mi Rafinha denen herif gecen seneden sonra nasil kovulmadi anlamasi guc

Liverpool'da ilginc olan Fabinho'nun yedek olmasi.

Geri
Üst Alt