Hüseyin Caner
Sarı Üye
- 6 Mayıs 2018
- 452
- 233
- 193
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ronaldo 34 yaşında hala üst düzey oynuyor bence Messi 3 yıl sonra 34 yaşına geldiğinde Ronaldo gibi etkili bir performans gösteremeyecek.
Hocam asiri bos konusmus
Bizim takım gibi iyi parselasyon yapıyorlaratletliler iyi alan kapatıyor, şuana dek tabi.
ben tarafsız 1 seyirciyim, bizim sevdamız futbolKimi destekliyoruz beyler
Hangisi daha iyi şuan bilmiyorum ikisini de izlemek büyük zevk ama Messi 34 yaşına geldiğinde Ronaldo gibi oynayacağını düşünmüyorum demek istedim. Bu benim yorumum tabi Messi belkide 34 yaşında çok daha üst düzey performans sergileyebilir.Ronaldo Messi kadar oynamiyor ki
chiellini![]()
3 yıl sonra burda ol.Ronaldo 34 yaşında hala üst düzey oynuyor bence Messi 3 yıl sonra 34 yaşına geldiğinde Ronaldo gibi etkili bir performans gösteremeyecek.
Hangisi daha iyi şuan bilmiyorum ikisini de izlemek büyük zevk ama Messi 34 yaşına geldiğinde Ronaldo gibi oynayacağını düşünmüyorum demek istedim. Bu benim yorumum tabi Messi belkide 34 yaşında çok daha üst düzey performans sergileyebilir.
Şansa mansa guruptan çıksaydık, bjknin rekorunu kesin biz kırardık. 10 tane bile yerdik belkideLa o değilde keriztaşın rekor tehlikede city 5 oldu
ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi