Mert Akman
10 Numara!
- 21 Haziran 2009
- 15.023
- 3.984
- 458
Hakkettin bu skoru simeone.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya menejeri çok iyi bu salağı bi şekilde pazarlıyorO degil adam on kere transfer yapti. Avrupanin yarisi mal.
Kesin diyorlardır rtaş vizyon önemliAcaba Atletico forumlarinda Simeone gitsin futbolda dun yoktur bugun vardir zaten sansliydi falan diyen oluyor mudur soyle maclardan sonra
Kesin diyorlardır rtaş vizyon önemli
Acaba Atletico forumlarinda Simeone gitsin futbolda dun yoktur bugun vardir zaten sansliydi falan diyen oluyor mudur soyle maclardan sonra
Ben illa outcu değilim rtaş tek isteğim ağustostan beri iyi futbol izlemek istiyorum, iyi futbol izletsin no ğroblemSen de Terim Out cu degil misin
Ben illa outcu değilim rtaş tek isteğim ağustostan beri iyi futbol izlemek istiyorum, iyi futbol izletsin no ğroblem
Tudor tarzı bi yavşak gelecekse gitmesinin bi anlamı yok rtaşYollarsak daha mi yuksek sence iyi futbol izleme ihtimalimiz? Yoksa kalsa dahi iyi futbol izleyebilir miyiz?
Adam WİNNER. İnsan tereddüt eder korkar. Herif cakiyoe
Bu geceden sonra birkac ay ereksiyon problemi yasayacagina suphe yok.ee simeone efendi herkesin tuttuğu kendine diye boşuna dememişler
torunlarına anlatırsın bunu da
Ekli dosyayı görüntüle 43267