Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
44939

449404494144942

44944

UEFA Şampiyonlar Ligi 2018/19 Yarı Final 2. Maç
Ajax (1) - (0) Tottenham
Johan Cruijff ArenA
8 Mayıs 2019
22:00

Ajax nedense deplasmanda Real ve Juve'yi de yenmişti ama içeride yenememişti. Bakalım bu maçta ne olacak..

Son'da oynayacak. Kesin Ajax turlar diyemem.

Pazar- Çarşamba arası Barcelona ya gitmeseydim arkadaşın amcası bu maça bilet ayarlamıştı bana. Şansıma tüküreyim.

sent via GSC

L'pool kazandı, Chelsea berabere ama turu alır, Arsenal kazandı bu noktadan turu vermez gibi. Sırada Tottenham'ımız var.
Liverhavuzu-Tottenham
Arsenal-Chelsi finalleri bekliyorum.

ingilizler futbolun mucidi ve bu işi en iyi yapanlar olduğu ve benim için göze en güzel gelen futbolu oynadıkları için ingiliz kulüplerini her zaman avrupa kupalarında desteklerim, tabi bize karşı oynayanlar hariç.

yukardaki tablo durumunda 2 kupa ingiltereye gidiyor, bu da otomatikman süper kupanın da ingiltereye gitmesi demek. 3 avrupa kupasından 3'ünü de alırlarsa ingiliz futbolu seviyeyi arşa çıkaracak.

yine de bu futbol, Ajax'ın tottenham'ı, valencianın arsenali elemesi durumunda, senaryo tepetaklak olabilir. Futbolda olmaz diye 1 şey yok. fakat beklentim ve temennilerim bunlardır

Ajax kupayı kazanırsa ülke puanında bizi geçiyorlarmış diye okudum bir yerde doğru mu?

Ajax kupayı kazanırsa ülke puanında bizi geçiyorlarmış diye okudum bir yerde doğru mu?

Ajax 2 maçı kazanıp şampiyon bile olsa bu yıl bizi geçemiyor ama seneye Hollanda büyük ihtimal bizi geçecek gibi gözüküyor.

Biz 10. sıradayız puanımız 34.600
Hollanda 11. sırada puanı 32.433

Seneye mutlaka çeyrek final yapmalıyız. Eğer Hollanda'nın gerisine düşersek Süper ligi şampiyon bitiren takım cl ye direkt değil eleme oynayarak gidecek.

Son düzenleme:
Ajax kesin eleyecek diyemiyorum bu maça ters bir skorda olabilir.

tottenham ve liverpool finalin adi olursa kendimi keserim.
ajax yuru be oglum.

Ajax 2 maçı kazanıp şampiyon bile olsa bu yıl bizi geçemiyor ama seneye Hollanda büyük ihtimal bizi geçecek gibi gözüküyor.

Biz 10.sıradayız puanımız 34.600
Hollanda 11.sırada puanı 32.433

Seneye mutlaka çeyrek final yapmalıyız. Eğer Hollanda'nın gerisine düşersek Süper ligi şampiyon bitiren takım cl ye direkt değil eleme oynayarak gidecek.

11. sıra bile çok kötü değil.ŞL'yi liginden ŞL bileti almış bir takım alırsa 11. sıradakinin şampiyonu da gidiyor.Ama Hollanda'nın hemen altında 12. sırada Avusturya var ki onun puanı da çok yakın.12. sıraya inersek o zaman sıkıntı işte.11'in altına inmememiz lazım.

Biz 10.sıradayız puanımız 34.600
Hollanda 11.sırada puanı 32.433

seneye geçemezlerse gelecek 3-5 sezon içinde geçerler. onlarla baş edebilecek bir ülke seviyesinde değiliz. Potansiyelimiz olsada bunu kullanamayınca bi işe yaramaz. Hollanda türkiyeyi er geç geçecektir.

11. sıra bile çok kötü değil.ŞL'yi liginden ŞL bileti almış bir takım alırsa 11. sıradakinin şampiyonu da gidiyor.Ama Hollanda'nın hemen altında 12. sırada Avusturya var ki onun puanı da çok yakın.12. sıraya inersek o zaman sıkıntı işte.11'in altına inmememiz lazım.

Geçen yıl kupayı Real Madrid aldı ama bu sezon Ajax sırayla Sturm Graz, Standart Liege, ve Dynamo Kiev gibi takımları eleyerek gruplara kalabildi.

Edit: Geçen yıl Ajax şampiyon oldu sandım haklısın PSV direkt gitti.

Geri
Üst Alt