Geçen yıl kupayı Real Madrid aldı ama bu sezon Ajax sırayla Sturm Graz, Standart Liege, ve Dynamo Kiev gibi takımları eleyerek gruplara kalabildi.

Edit: Geçen yıl Ajax şampiyon oldu sandım haklısın PSV direkt gitti.

Aslında PSV de ondan direkt gitmedi diye biliyorum ben.11. sırada olan ülke Çek Cumhuriyeti'ydi onun şampiyonu gitti.Avrupa Ligi'ni de Atletico aldığı için iş bir daha alta kaydı öyle.

ajax son derece tehlikeli 1 takım, hafife alındığında neler olduğunu gördük.

fakat buna rağmen tottenham'ın geçeceği inancına sahibim
belirtilmeli ki tottenham'da dortmund ve daha da önemlisi city'i eleyerek buraya geldi. o a haberin açtığı anketin sonucunu ajax ağırlıklı görmek oldukça komik.

Son düzenleme:
Ulan ajax bekledin bekledin de klopp mu yiyecen

D5_rQanWkAMgpld.jpg

Bir Galatasaraylı neden Ajax kazansın ister? Bildiğim kadarıyla Ajax kazanırsa Hollanda'dan 2 takım direkt gidecek ve biz ön eleme oynayacağız. Yanlış mıyım?

Bir Galatasaraylı neden Ajax kazansın ister? Bildiğim kadarıyla Ajax kazanırsa Hollanda'dan 2 takım direkt gidecek ve biz ön eleme oynayacağız. Yanlış mıyım?

Yanlışsın, bir kere bizden 1 takım direkt gidiyor Hollanda bizi geçince nasıl 2 takım yolluyor sorduğun soru bile yanlış.

Yanlışsın, bir kere bizden 1 takım direkt gidiyor Hollanda bizi geçince nasıl 2 takım yolluyor sorduğun soru bile yanlış.

CL Şampiyonu direkt gidiyor. hatırladın mı? Hollanda bizi geçmeden 2 takım gönderecek. Hollanda'nın önündeki ilk ülke de biz olduğumuz için bizim kontenjan bir azalacak. Bu arada Avusturya, Çekya vs direkt takım gönderiyorsa bizden değil onlardan azalır. Onu bilmiyorum

Geri
Üst Alt