- 18 Temmuz 2009
- 80.676
- 225.143
- 5.093
Doruk hatırlarsan sana Ajax'tan çok ümitli olduğumu söylemiştim sene başında yüz yüze.Bana biseyler oluyorrr .. top bir orada bir buradaaa Ekli dosyayı görüntüle 45400
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doruk hatırlarsan sana Ajax'tan çok ümitli olduğumu söylemiştim sene başında yüz yüze.Bana biseyler oluyorrr .. top bir orada bir buradaaa Ekli dosyayı görüntüle 45400
Isınırken sakatlanmış HeisNiye yok kanki
Olsun. Biz de başka arab oyuncu alırızBayern anlamış diyolar ikisini paket olarak alıyormuş. Real de istiyormuş Tadic i dybala olmazsa
Envoyé de mon iPhone XR en utilisant Tapatalk
Real ve Bayern haberleri yalan cikti. Bu tarz takimlarda oynayacak kalite de degil Tadic.Bayern anlamış diyolar ikisini paket olarak alıyormuş. Real de istiyormuş Tadic i dybala olmazsa
Olsun. Biz de başka arab oyuncu alırız![]()
Real ve Bayern haberleri yalan cikti. Bu tarz takimlarda oynayacak kalite de degil Tadic.
De vrij yedek bir deHollanda yıllardır stoper sorunu çekiyordu şimdi gelecekte dünyanın en iyi iki stoperine sahip
ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sezon basinda ajax in bu seviyelere gelebilecegini hic dusunmemistim. Inanilmaz derecede guclu futbol sezginlerin var ustat.Doruk hatırlarsan sana Ajax'tan çok ümitli olduğumu söylemiştim sene başında yüz yüze.
Bayern anlamış diyolar ikisini paket olarak alıyormuş. Real de istiyormuş Tadic i dybala olmazsa
Tadic 31 yasina girecek, iki sene sonra türkiyede görürüz kendisini real falan hikaye
Olsun. Hollanda dan bir b.k. olmaz yine.De Ligt - Van Djik
İnanılmaz bir tandem Hollanda adına