Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.531
- 11.606
- 673
Yav ben hala görüşümde sabitim Tottenham Dortmunda karşı bile elense şaşırmazdım. Daha ilk maç ilk yarı 2-0 3-0 Dortmund lehine olabilirdi. Ajax ise öyle mi, her turu hak ettiler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zor, bir sonraki turun rakibi Fenerbahçe.Ajax gördüğüm kadarıyla bu sene çok iyi, şampiyonlar liginde finale çıkarlar ise hiç şaşırmayın.
Ajax gördüğüm kadarıyla bu sene çok iyi, şampiyonlar liginde finale çıkarlar ise hiç şaşırmayın.
gerizekalı city tottenhama elenmeseydi ingiliz finali izlerdik
ingiliz finali görmek istiyodum gerizekalı tottenham bok etti.Mis gibi iki takım finale yükseldi daha ne istiyorsun ki?
Belki 20 sene sonra. 3 milyon prim vereceklerine altyapıya yatırım yaparlarsa belki. Bu zihniyet değişmedikçe bi b.k olmaz Türk futbolundan anca günlük başarılar ile övünürüz. Gerekirse 5 sene Avrupa'ya gitmeyelim ama altyapımızı güçlendirelimHelal olsun Ajax'a ! Resmen ezdiler. Liverpool,Barcelona yada Manchester City gibi oynayalım demiyorum sadece Ajax gibi oynayalım.
En nefret ettiğim şey aynı ülkenin iki takımının final oynaması. Bence bizi çok iyi bir final maçı bekliyor. Oynamayı seven iki takım.gerizekalı city tottenhama elenmeseydi ingiliz finali izlerdik
Teknik kapasitesi oralarda oynamak için yetersiz benceŞu sissokoda kariyerini bitirdi dandik dandik takımlarda rahat oynardı Barça Real Bayern de
Envoyé de mon iPhone XR en utilisant Tapatalk
ingiliz finali görmek istiyodum gerizekalı tottenham bok etti.
city malı elenmeseydi mümkün olurdu.
Neyine şaşıralım renktaş adamlar ikinci yarı 3 gol yemezlerse zaten finale çıkacaklar![]()
ben hem uefa da hem şl de görmek istiyodumUefa finalinde görürsün
Kupayı kazansa da geçmiyor bu sene. Ama önümüzdeki senelerde geçerler zaten büyük ihtimal..ajax finale çıkarsa ülke puaninda bizi geçiyor mu hollanda?
ben hem uefa da hem şl de görmek istiyodum
neyse seneye artık. city bi sefer çeyrek finalde elenmemeyi başarırsa liverhavuzuyla oynar