Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.269
- 24.318
- 3.093
Çocukluğumuzun en sevilen takımları finale çıktı dünyada güzel şeylerde olabiliyormuş demekki vay be!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir bek icin fazla teknik bir vurusu var, katiliyorum.bu trent arnoldun uzun pasları ortaları falan beckhamla yarışır iddia ediyorum
müthiş bir velet
Kaç tane bilmemişim bugüne kadarEn azından galibiyeti bildin bu sefer
bu trent arnoldun uzun pasları ortaları falan beckhamla yarışır iddia ediyorum
müthiş bir velet
Olumlu yönden yazdım zaten açıkçası.Kaç tane bilmemişim bugüne kadar![]()
Ingiltere'de en çok nefret edilen takım olabilir Liverpool ama dünya genelinde nedense böyle bir sempati var. He oynadıkları oyundan dolayı ben de sempati duyuyorum bu sene o ayrı.Bence Ajax elenecek maalesef
Gonlumuz tabii ki de Ajax'tan yana Liverpool kazanmasa da olur neden bu kadar sempatizani var bu heriflerin anlamiyorum
Finale kadar sıkıntı yok da finalde Hatayspor çıksa karşısına elenirler.Öyle bi şansızlık var..Bir de bu takima mal gibi Loserpool, Klopp'a da loser falan diyen ergenler var
Ingiltere'de en çok nefret edilen takım olabilir Liverpool ama dünya genelinde nedense böyle bir sempati var. He oynadıkları oyundan dolayı ben de sempati duyuyorum bu sene o ayrı.