Çocukluğumuzun en sevilen takımları finale çıktı dünyada güzel şeylerde olabiliyormuş demekki vay be!!!

Barcelona ilk maçta da asla 3-0 lık oyun oynamadı ama şansa mansa muhteşem bir avantaja sahipsin sahada 80 dk ruhsuz mücadele etmeden durdular. Bunu anlamak çok zor. 4 olunca koştular ettiler ama liverpolun takım savunması harika. Messiye ve Barcelonaya üzüldüm ama hani real neden daha büyük net anlaşıldı bu maçta.bu turu bu skordan vermek aptallık Allahtan barca lı değilim hazmetmek zor olurdu

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Futbol dünyada neden bukadar insanı peşinden sürükleyen bir Spor müsabakası olduğunu bu gece tekrar öğrendik yalnız.

45327

45328

Bence Ajax elenecek maalesef

Gonlumuz tabii ki de Ajax'tan yana Liverpool kazanmasa da olur neden bu kadar sempatizani var bu heriflerin anlamiyorum
Ingiltere'de en çok nefret edilen takım olabilir Liverpool ama dünya genelinde nedense böyle bir sempati var. He oynadıkları oyundan dolayı ben de sempati duyuyorum bu sene o ayrı.

Messi dışında zaten hiçbir Barcalı finalı haketmedi.
Dembele’yi de sattırır artık Messi. Boşuna sövmedi.

Ingiltere'de en çok nefret edilen takım olabilir Liverpool ama dünya genelinde nedense böyle bir sempati var. He oynadıkları oyundan dolayı ben de sempati duyuyorum bu sene o ayrı.

Fanlari lesh, redditte ekstra leshler, efsaneleri lesh, medyadaki tipleri lesh

Bjk'ye 8 tane yaslamalari disinda sevilecek bir yanlari yok bence

Dunya genelini bilemem de Turkiye'de bayagi fazla hayrani var. Herkese Ingiltere'de kimi seviyonuz diye sorulsa yuzde 70 Liverpool dese sasirmam

Geri
Üst Alt