Wijnaldum ve Batshuayi daha 3 sene önce Belçika Hollanda liglerinde oynuyordu. Klopp eli öpülecek adammış.

liverpoolu nasil sevmezsin ,sekiztas
ezik degilim yav su 8 espirisi oleli kac yil oldu. liverpoolu taraftarilari sevmem hic ve kulubu sevmem genel olarak bana bisey ihtap etmiyor. jurgen kloppu kiskaniyorum sadece o da keske arsenal'de olsaydi zamaninda wengeri sutlayip anlasaydik.

ezik degilim yav su 8 espirisi oleli kac yil oldu. liverpoolu taraftarilari sevmem hic ve kulubu sevmem genel olarak bana bisey ihtap etmiyor. jurgen kloppu kiskaniyorum sadece o da keske arsenal'de olsaydi zamaninda wengeri sutlayip anlasaydik.

9 attilar da bizim mi haberimiz yok babayigit.Nasil ölüyor?

giphy.gif

En sondaki bakış. :)

Barçanın ortasaha ve defansa çok iyi transferlere ihtiyacı var. Marcaoyu versek fark yaratır şu defansta

Vay anasını neler dönmüş.Barça geçen seneki mallığı bu senede yapmaz diye hiç ilgilenmemiştim maçla.

Messi'ye bunu yapan hayat bize neler yapmaz :cry:

Barçanın kadrosu çürümüş durumda nerdeyse tüm bölgelere adam almak zorundalar, Suarez bile tartışmaya açık bir topçu orta sahaları resmen ölü ve bekleri çok falsolu. 14-15 adamla falan oynuyorlar ve bu adamlarda Arthur,Semedo falan yani, Liverpool oldukça geliştirdi kadrosunu ve bunun karşılığını almaya başladılar Messiyi çıkartsak Liverpool kadrosu daha ağır basardı ve Messi durunca Liverpool işi bitirdi.

Geri
Üst Alt