- 18 Temmuz 2009
- 80.676
- 225.144
- 5.093
Bak mesela Oly de sistem takımı değil, bunları tokatlarız kolayca, ancak plan dahilinde oynayan takımlara karşı sadece bireysel performanslarla karşı koyabiliriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim anlamadığım fatih hoca bu işi en iyi yapan hocaydı ne olduda son geldiği dönem olmadı. 11-12 sezonu mesela alan dizilimimiz müthişti. 96-00 keza. Bilemiyorum sebebiniBak mesela Oly de sistem takımı değil, bunları tokatlarız kolayca, ancak plan dahilinde oynayan takımlara karşı sadece bireysel performanslarla karşı koyabiliriz.
O ikili bizimkinden bile kötü lakin adamların forvet hattı o oyuncular değil, cidden çok garip adamsın.Basak'in yedek forveti Demba Ba
Adamlarin forvet hatti bizimkinden iyi Robinho-Demba Ba.
Kadro ile hocanın kafasındakiler uyuşmuyor ya da hoca eldeki kadroya uygun yapıyı bulamıyor.Benim anlamadığım fatih hoca bu işi en iyi yapan hocaydı ne olduda son geldiği dönem olmadı. 11-12 sezonu mesela alan dizilimimiz müthişti. 96-00 keza. Bilemiyorum sebebini