⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:1 | Club Brugge 0-0 Galatasaray | MS | 18 Eylül

Kasımpaşa maçına kadar bu maçtan umudum vardı ama o kaçtan sonra gördüm ki bu kadar ağır oynayan bir takım şampiyonlar liginde patates olur.

Lemina(Donk)—nzonzi—Seri
—————-Mor———
——falcao——Andone

Vallah ben böyle oynardim, kanat oyunumuz zaten yok gibi, beklere de tembihlerdim cok fazla öne cikmamalarini, fazla bos alan birakmamiz lazim yoksa yerle bir ederler bizi, önde Emre Falcao Andone presler ve pozisyon degistiriler sık sık, gezerler, brüggenin savunmasi zor zapt eder bunlari, bi türlü sallariz bir iki tane. Ikinci yari oyuna göre babel ve feg girer.

Bu maçta kontrollü hücum veya defansif oynardım zaten takım hücümu yapıyoruz duran toplardan kornerlerden 1-2 gol bulup skora yatılması lazım bu takıma karşı ofansif oynayamazsın harcarlar adamı

Brugge'ü biraz fazla büyüttünüz tamam tempolu olacaklar ama bizdeki tecrübeli ve kalite adamlar CL seviyesinde iş görecektir, Falcao ve Babel mesela ekstra işler yapıp nakavt edebilir Brugge'ü keza orta sahadaki isimlerde varını yoğunu koyacaktır.

Simdiden macin heyecanini yasiyorum.

Ama maalesef Brügge bizden cok daha hazir takim. 2-0 kaybederiz gibi gelyior.

.......................... Muslera......................
........Luyindama... Donk...Marcao.......
Mariano...... Nzonzi......Seri..... ...Nagatomo
...........................Feghouli....................
.................. Falcao........ Babel..............

352 forever

Maci 2 - 3 kazansak da Falcao 3 gol, Cagne de 2 gol atsa :)

Ligde bile deplasmanlara galibiyet yazamıyorum buna nasıl yazalım. Bir puan al öp başına koy.

Grup kötü fixtür daha kötü en kritik maçımıza takım bu kadar kötüyken çıkıyoruz.
Umarım futtbolcularımız bu maç bizi şaşırtır.
Belhanda yok
Ben zaten belhanda feguili babel üçlüsünde bir degisiklik olmasindan yanayım.Orada bir türlü mayayı tutturamadık.
Belhandanın yerine muhtemelen lemina oynayacak bakalım görecez.

Brugge takımı bizi yener beyler, mucize beklemeyelim. Partizanı bile deplasmanda yenemeyiz bu oyunla.

Geri
Üst Alt