⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:1 | Club Brugge 0-0 Galatasaray | MS | 18 Eylül

Vole izledim de simdi ali ece ve serdar ali baya baya bizim psgi yenecegimizi iddia ediyorlar. Bu mac bi sasirtin bizi iyi oynayin yenin aslanlar sonrasina bakalim bee

stoperlerden degil de kanatlardan baya korkuyorum... Diatta + Dennis cok zor olacak.
vanaken'i Nzonzi tutar

Hayal dünyasinda yaşamaya gerek yok. 1 puan bile cok iyi bizim icin ama 1 puan bile cok zor

Ters bir maç
Keşke realle galan başlasaydık

———-
Golcao!!

1776763_Galatasaray_SK.jpg

normalde oyun sıkıntımıza çözüm için babelin yedek kalması lazım ve baklava 4-4-2 oynamalıyız diyeceğim ama babelin de enteresan bir şansı var gol için

Club Brugge teknik direktörü yerine koyun kendinizi. Galatasaray'ın kadrosunu inceliyorsunuz. Bekleri Mariano ve Nagatomo. Biri İnter'de senelerce oynamış kulübün simgelerinden biri, diğeri Sevilla'da uluslararası başarılar elde etmiş bir bek. Babel hala Hollanda milli takımına çağrılıyor, goller atıyor. Nzonzi Dünya Kupası şampiyonu Fransa'nın orta saha kadrosunda yer almış bir isim. Feghouli'yi La Liga'dan duymamış yoktur. Lemina eski Juventus'lu. Falcao'yu anlatmaya gerek yok.

Ancak bu kadro kalitesini sahada hissedemiyoruz taraftar ve izleyici olarak. Umarım o maç bu maç olur ve bireysel futbolcu kalitemizin değerini anlayacağımız maçı yaşarız.

Club Brugge teknik direktörü yerine koyun kendinizi. Galatasaray'ın kadrosunu inceliyorsunuz. Bekleri Mariano ve Nagatomo. Biri İnter'de senelerce oynamış kulübün simgelerinden biri, diğeri Sevilla'da uluslararası başarılar elde etmiş bir bek. Babel hala Hollanda milli takımına çağrılıyor, goller atıyor. Nzonzi Dünya Kupası şampiyonu Fransa'nın orta saha kadrosunda yer almış bir isim. Feghouli'yi La Liga'dan duymamış yoktur. Lemina eski Juventus'lu. Falcao'yu anlatmaya gerek yok.

Ancak bu kadro kalitesini sahada hissedemiyoruz taraftar ve izleyici olarak. Umarım o maç bu maç olur ve bireysel futbolcu kalitemizin değerini anlayacağımız maçı yaşarız.
Takimimiza ve kadromuza bencede yeteri kadar güvenmiyoruz. Seri Muslera gibi isimleride bu isimlere eklemek gerek bence.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takım olumlu yönde çok farklı oynayacak gibi bir his var içimde.

Takimimiza ve kadromuza bencede yeteri kadar güvenmiyoruz. Seri Muslera gibi isimleride bu isimlere eklemek gerek bence.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu transferlerin henüz alışmamış ve konsantre gözükmeyişi de etkiledi. Hep birlikte 1 maç yaptılar ve o maç milli takım maçları sonrasına denk geldi. Belki de hep birlikte takım olarak 1 hafta vakit geçirerek Şampiyonlar Ligi maçına çıkacaklar. Bu plansızlık, bu sistemsizlik güven vermeyen.

1 puan 2.lig yolunda avantaj olarak bize döner. Hiç öyle romantikleşmeden bu grupta yenemiyorsan yenilme taktiği oynamamız gerekir. Deplasmanlarda 1er puan alıp kendi evinde 1g 1b alsan 7 puan yapar. Son maç ya herro ya merro style o maça kalan 2.tur elimizde olur.
Geçen senede dedim aptallaşmadan herkes 2 kişilik oynayacağı 6 tane maç var.

Bruggeyi de o kadar abartmamak gerekir sürpriz bir galibiyet çıkarıp diğer maçta berabere biterse daha ilk maçtan çarşı pazar karışır.

Benim grup tahminim 2g 3b 1m olacak gibi.
Bruggeden en kötü 4 puan aldığın sürece avrupa ligindesin ve bana göre daha olası hedef orada var. Biraz şans ile yarı finale gelirsin sonrasını biliyoruz zaten

Son düzenleme:
442 Kanatları babel ve feg olursa her maç sağlı sollu içimizden geçerler.Bu takım 442 takımı değil.

Kasımpaşa maçına kadar bu maçtan beraberlik koparacağımızdan çok emindim. Kasımpaşa maçında oynanan futboldan sonra gördüm ki bu maçı kazanmamız imkansız gibi bir şey. İnşallah bir mucize olur ne diyeyim.

Sikisirsak Nzonzi stoperlerin arasina gecer 5li defansin onunde Seri 6 numara oynar Babel-Falcao-Feg ve sonradan emre morun bireysel performansina bel baglariz.

Geri
Üst Alt