⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:1 | Club Brugge 0-0 Galatasaray | MS | 18 Eylül

Abi bizim bu beklerle isimiz var+ lemina ne is abi?? Ben su antrenmansiz halimle daha iyi oynarim.

Ilk yarinin tek vasatlari babel seri ve nzonzi, gerisi vasat alti...

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Maçın açık ara en kötüsü marcao.

Adamın herşeyi yanlış olurmu arkadaş...

Müdahalede geç kalır veyahut hiç güven vermez.

Yaptığı Kademe hattalarını saymaktan yoruldum vallahi.

Hava toplarında rezalet

Tek oyunu kurarken en azından şimdilik gideri var az çok.
Beklerden dolayı pozisyon değiştirmek zorunda kalıyor. Marcao'nun bir suçu yok. Kötü de oynamıyor.

Feghouli berbat ama Seri çiksin feg ortaya Emre sag kanat isi bitirelim

Ortasahada çok düz topçumuz var araya top atacak ince paslar atacak kimse yok

Ikinci yarıya morla başlarsa cok iyi olur ama değişiklik yapmaz herhal.

Kiliti açacak oyuncumuz yok. Ön taraf kanat oyuncularımız Feguli ve Babel topu bekliyor bir kez bile araya filan kaçmaya niyetleri yok. Onyekuru gibi adamı çok arıyoruz. Belhanda olmadığı için takım ön tarafta daha iyi topu tutuyor, ama sonuca gidemiyoruz.

Abi bu oyuncu grubu ve hoca ile hiç birşey olmaz rakibin kucagında koşu yapmadan alan daraltmadan defansta atakta statik sağa ve sola ver top oynuyoruz.

Yoksa rakip süper ligteki takımlardan kötü cok ciddiyim kötü bir takım geçen sene ki Galatasaray 2 sallamıştı çoktan.

Maç özelinde Ömer Bayram ilaç olacaktır lemina yerine oyuna dahil edilmelidir.
Emre Mor babal yada fegten birinin yerine girmelidir.

Hangi takimdan kotu super ligde mesela?

Adamlarin ileri uclusu Turkiyede hicbir takimda yok. Orta saha dinamizmi yine hicbir takimda yok. Brugge bizim ligin cok uzerinde bir takim.

Ben dahil herkes kanat oyunu filan diye elestirdik.fakat bu maç kesin olarak gösterdi hoca kanat oyunu oynatmayacak artık tamamen set oyunu deniyoruz .

Defansa yardım edecekse eğer mutlaka Feghouli çıkıp Emre girmeli.Hücumda çok yavaş oynadığımız için açamıyoruz rakibi.Emre-Babel kanatlarıyla daha etkili olabiliriz.

Beklediğimden iyiyiz Nagatomo ve Lemina düştü oyundan Ömer girer gibi.. Feghouli hazır değil Andone sokup 442 denenebilir ömer solda babel sağda

Geri
Üst Alt