⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:1 | Club Brugge 0-0 Galatasaray | MS | 18 Eylül

Geçmişinde büyük kulüplerde yer almış oyuncularıyla pas oyununu tercih eden, kaliteli ayaklara sahip bir takımla; diğerine göre daha acemi, agresif oynayan, hızlı oyunculara sahip bir takım karşılaşacak. Galatasaray'ın sezon başlangıcına baktığımızda benim bu maçtan pek beklentim yok. 1 puan olursa iyi olur diyorum. Defans hattımızı düşünüyorum ve Diatta, Dennis, Tau, Okereke'li hücum hattından fena tırsıyorum. 😕

Bu 6 mac arasinda en Kritik olan bu mactir. Burda yenilgi ile ayrilirsak birak gruptan cikmayi 3.luk riske girecektir.
InsAllah defansi saglama aliriz, ve kontra futbolu oynariz. Ligde ki gibi topa hakim oyunu oynayamazsin

Beklentimiz yok bu gruptan fakat en azından yenilmezsek lig için motive olabilir takıma güven gelebilir
Brugge savunma olarak yumuşak bir takım aslında ama hücum sıkıntı mariano ilk 30 dkda patates olabilir

1.70 Club Brugge
3.10 Beraberlik
3.40 Galatasaray

ne alaka?
çok mu üstün bir takım bu Brugge?

Puan almamızın imkanı olmayan maç. Bu form grafiği ile avrupada maç alamayız malesef.
Keyif ile müziğini dinleyeceğim bu platformun.

iddaa bruggeye 1.70 vermiş ha.onlar da biliyor silkeleneceğimizi demekki

Kasımpaşa maçını kahvede izledim. Kahvede izlemeyi seviyorum, genel olarak işin taktik/teknik kısmından bihaber kitle de olsa, dayılar gerçekçi. Aga biz ne oynuyoz modunda idi herkes. Ben de dahil. Takımdan hiçbir şey anlamadım, hazırlık maçları da dahil buna. Kahveden dakika 60'da serzenişte bulunup çıkanları da gördüm, bu nadirdir. Gariban kitleyiz, üç beş kuruş verip, haftada bir şu hayattan zevk alabilecegimiz nadir aktivitelerden. Ama onda bile yarıda bırakıp çıkan dayılar varsa, durum harbiden vahim. Her maç öncesi, "bu defa farkli" mottosu ile çıkıyoruz, umut fakirin ekmeği nasıl olsa, kiralık da olsa, mevcut durumda ligin en pahalı kadrosuna sahibiz, gram zevk almıyorum maclari izlerken. Gerekli eleştiri ve tepkiben, ne burada, ne sosyal medyanin farklı bir platformunda var. Ben yine kahvede olacağım, şansımız bol olsun, başka türlüsü olacak gibi değil zaten.

Geri
Üst Alt