Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.559
- 6.799
- 2.323
Drogbanin finalde yazdığı gol aklıma geldiAçı çok dardı biraz daha geride buluşsa goldü.manyak çevirdi topu
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Drogbanin finalde yazdığı gol aklıma geldiAçı çok dardı biraz daha geride buluşsa goldü.manyak çevirdi topu
Ciddedn bize banega tarzı maestro bi adam lazımdı. Falcao babel ve feghouliye servis yapacak adam yok ortasahadaLemina mac eksigini kapatirsa Nzonzi ile beraber rakibe ortasahayi gecirmezler diye dusuunuyorum bu halde bile cok iyi toplar kapti Lemina sonra dustu tabi gene Su Banegayi alabilseydik harika olacakti Nzonzi Lemina Banega
Lemina top kapma konusunda çok iyi gerçekten.Lemina mac eksigini kapatirsa Nzonzi ile beraber rakibe ortasahayi gecirmezler diye dusuunuyorum bu halde bile cok iyi toplar kapti Lemina sonra dustu tabi gene Su Banegayi alabilseydik harika olacakti Nzonzi Lemina Banega
Bu ağır ve durağan oyunun kondisyon eksiği ve uyum sorunundan kaynakli olduğunu düşünüyorum. Hoca topa sahip olma ve pas oyunu oynama mentalitesini bu yıl uygulamaya başladı ama pas hızı düşük ve oyuncular hareketli değil. Bu durumu zamanla aşacağız inşallahBu kadar ağır bir takımla ne kadar yetenekli olursa olsun ileride çoğalmak, üretken olmak, hızlı hücuma çıkmak mümkün değil. Mevcut dizilişle oynanacaksa ne kadar hızlı adam varsa sahaya sürülmeli. Emre Mor bal yapmayan arı ancak çabukluk katabilecek birkaç kişiden biri. Hatta Ömer Bayram bile bu takımda banko olur. Ancak mevcut oyuncu yapısı ile devam edilecekse ileride çoğalmanın tek yolu çift forvet oynamak. Yoksa bu şekilde çoğu maçı ya golsüz bitiririz ya da tek golden öteye gidemeyiz.
SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Seneye bedava gelecek galiba banega.banega tarzı bir oyuncu bu takıma mutlaka gerekli cünkü frikik oluyor duran top oluyor atacak tek oyuncu yok.
Auuuuv oyle olamzGayet iyi bir skor. Gerçekçi hedefimiz olan 3.lük için deplasmanda kaybetmedik. Yalnız Belhanda'nın sakatlığı tam zamanında geldi. Eğer Belhanda orta saha oynasaydı rakip farka koşardı. 3 orta saha oyuncusuyla oturaklı, dengeli oynadık. Birkaç oyuncusu hazır olmayan ve beraber yeni yeni maçlara çıkan bir takım için iyimser bakılacak oyun oynadığımızı söylemeliyiz.
Seneye bedava gelecek galiba banega.
Seri gider banega gelir.
İlk yarı çok akıllı oynadık ama özellikle 65-85 arası çok yanlış oynadık. Daha doğrusu sürekli yüklendik Brugge oyundan düşmüştü. Tam o sırada Andone girip 4-4-2 oynamamız lazımdı. Yüksek ihtimal demiyorum çok net gol atardık. Falcao'yu çıkarır 4-2-3-1'e dönerdik. Falcao orada tek kaldı Andone ile iyi pres yapıp onu da rahatlatabilirdik. Bence bu maçı alabilirdik hocanın hamleleri beraberlikte bıraktı maçı.
O dakikalarda Babel ya da Falcao'nun çıkıp Andone'nin girmesini çok bekledim ama Donk girdi oyuna![]()