⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:2 | Galatasaray 0-1 PSG | MS | 1 Ekim

Çift Forvet dönemi başlamıştır.
Benim bildiğim Terim artık ondan vazgeçmez.

İkinci yarıdaki oyunu 90dak'a yayırsak muazzam olur.

Linnes'i kesmek nasıl bir karar anlayamadım. Sağ ve solda oynayan tek adam nasıl kesik yer akıl işi değil.

Takım dizilişini başarılı buldum.
Falcao'nun ittirdiği top çizgiyi geçse puanla ayrılabilirdik.
Bizim taraftar, iyi oynadık demek için PSG'yi sahadan silmemizi bekliyor muhtelemen.

ulan 10 tane net gol pozisyonları var adamların..
Galatasaray taraftarı iyi oynamaktan bahsediyor.
Bu maç 5-0 da bitebilirdi.Aynı adamlar bu sefer takıma sövecekdi...

Hee murig 100 milyon eder dimi fb olaydı şu psg yi 3 lerdi hayal dünyanı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Burda bazıları psgyi sağlı sollu ataklarla ablukaya alacağımızı zannetti heralde. Öyle düşünenleri uyandırayım o dediğiniz playstation da bile olmuyo artık gerçeklerle yüzleşin.

Lig adına umutlu bir oyun vardı.Ama ligde bu konsantrasyon olacak mı soru işareti.Bir gerçek var.Paris çok net fırsatları değerlendiremedi.Değerlendirebilse oyun olarak değil ama skor olarak çok daha farklı bir sonuç olabilirdi.Ayaklarımız yere basarak bugün ki isteğin üzerine biraz daha oyun olarak artıya çıkabilirsek,gelecek günler adına umutlu olmamak için bir sebep yok.

Şu maçta hala takımı ve hocayı eleştirenler görüyorum şaka mısınız?
Paris'i kendi sahasına hapsedeceğimizi falan mı düşündünüz veya adamların hiç pozisyona giremeyeceğini falan..
Şu rüyadan uyanın artık.. Bakın geçen yılın finalisti bugün ne hallere düştü
Bazılarının hedefi gerçekten üzüm yemek falan değil bu iyice belli oluyor..

Diğer maçlara göre biraz daha derli topluyduk

Yalnız Terim'in şu adaletsizliğinden ve bazı noktalarda ısrar etmesinden ciddi anlamda gına geldi

Belhanda ve Babel denen şerefsizleri oynatma dedikçe inat ediyor ve forma veriyor

Bence büyük hata yapıyor hoca çünkü taraftarın özellikle bu adamlara tahammülü kalmadı

Adamlardaki bekleri bize koy ne kadar fark ederdi düşünemiyorum.
Nagatomo ve marianoyu huzurevine yerleştirelim rezil kepaze adamlar ya orta açmaktan acizler

Andone çok faul yapıyor. Ligde çok kart görür.

Ayrıca Seri ile birlikte Luyindama yı da çok beğendim.

Falcao ya hala pozisyon hazırlamakta zorlanıyoruz. Ama hücumda eskiye göre 3-5-2 de çok çok daha iyiyiz.

Ben real den 6 yiyen takımı istiyorum hücum ediyorduk keyif alıyorduk en azından bu ne lan kaç hafta oldu takım hücum edemiyor, bir tane adam eksilten oyuncu yok takımda ! 1-0 da yeniksin 6-0 da ama en azından takımda dikine oynayan oyuncu kaçan goller var şu maçta 1 puanı hak ettik diyenler var pozisyonumuz mu vardı ? Kalede Muslera olmasa herifler şov yapardı.

Bir ara 6-1'lik real maçı gibi psikopatça taraftarın gazlamasıyla pres yapmaya başladık aha dedim yarı bitmeden 3'lük olacağız, neyseki silkelenip kendilerine geldiler ve sakince topun arkasına geçtiler :)

Geri
Üst Alt