- 2 Temmuz 2011
- 132.977
- 55.776
- 5.338
puahahahha babel 6 mı?luyindama 8,nzonzi 8,seri 8,muslera 8,donk 7,falcao 6 bence.babel 0![]()
Lekipin verdiği puanlarmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
puahahahha babel 6 mı?luyindama 8,nzonzi 8,seri 8,muslera 8,donk 7,falcao 6 bence.babel 0![]()
Lekipin verdiği puanlarmış
Nerde en az 5 yeriz ,besiktasin rekorunu kirariz diyenler.Ligin basinda 2 3 mac puan kaybedince Fatih Terim istifa diyenler.Son dakika Mbappe korner direginin orda gotunu donmus zaman geciriyordu.
Yenildik ama futboldan biraz anlayan bir insan hocanin sezon basindan beri biz pas takimiyiz demesinin sebebini bu mac anlamistir.Beklerimiz okadar kotu olmasina ragmen 1 milyar liralik Psg ile pas sayimiz nerdeyse esit.
Fatih Terim i begenmeyenlere hazirlik macinda 5 yeyip futbolcusuna yat yat diye taktik veren hoca mustehak aslinda.
uefa vermezde bizim federasyon verebilir..Uefa pfdksı ceza verir mi acaba
Takımın 90dk mücadelesi, ayakta kalması takdire şayan..
Bu maçı kaybettik belki ama takım ruhu ve bir oyun şablonu kazandık.![]()
Güzel ve isyan eden bir oyun sergiledik. Aslanlar gibi oynadık diyebilirim.
3-5-2/5-3-2 formasyonunu çok severim. Umarım bu mantalite tek maçlık olmaz. Tüm sezona yayılır.
Ama bu oyunda kanat bekleri zımba gibi olmalı. Bizimkiler sadece zımba teli gibi, dökülüyorlar. Nasıl olacak bilmiyorum.
Моё видео - 22 видео. Видео erman eren - Мой Мир.
Видео и клипы Моё видео. В альбоме erman eren - 22 видео. Смотреть в социальной сети Мой Мир.m.my.mail.ru
keşke kılık kıyafeti ile değilde cesareti ile dönse o yıllaraYalnız hoca kılık kıyafet konusunda da artık eskisi kadar takıntılı değil. Ayna karşısında fazla vakit geçirmeden çıkıyor maçlara. 2000 öncesi Terim psikolojisine geri dönüyor sonunda.
Bu mükemmel hücum organizasyonunu buraya bırakıyorum. PSG bizi seyrediyor
Ben şu soruyu soracam;
Dün yapılan oyuncu değişiklikleri ile, Terim'in cezalı olduğu maçlardaki oyuncu değişiklikleri zerre kadar benzerlik gösteriyor mu?