⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:2 | Galatasaray 0-1 PSG | MS | 1 Ekim

Psg gününde olduğunda dünya üzerinde onları mağlup edebilecek sadece iki takım var.Man city ve Liverpool.O yüzden zevk almaya bakacağız.Oynarsa Mbappe,Di Maria,Icardi izledik diyeceğiz.

İlk 11'i açıklıyorum renktaşlarım :)

.................................muslera
mariano luyindama marcao nagatomo
..................................nzonzi
........................seri.................lemina
..............feghouli.........................belhanda
......................................falcao

benim tanıdığım İmparator bu maça böyle çıkar, maçı da alır, gruptan da çıkar, ligi de şampiyon bitirir. :sneaky::sarıkalp::kırmızıkalp:

bknz: GSC Haber - Terim Sert Çıktı: "Kendinize gelin!"

Belhanda maskeden dolayı yine kesik diyorlar. Sistem yine 4-1-4-1 ve 4-3-3 olacak.

Nzonzi-Lemina-Seri orta sahasıyla çıkacağız yarin akşam beyler. Seri Fener maçında mutlaka oynamalıydı zaten. Nzonzi Seri Lemina üçlüsü demek tiki taka pas oyunu demek.
LINEUP111569854639129.webp

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

PSG de kim olmasın deseler kesinlikle veratti derdim çok tehlikeli bu adam

Belhanda maskeden dolayı yine kesik diyorlar. Sistem yine 4-1-4-1 ve 4-3-3 olacak.

Nzonzi-Lemina-Seri orta sahasıyla çıkacağız yarin akşam beyler. Seri Fener maçında mutlaka oynamalıydı zaten. Nzonzi Seri Lemina üçlüsü demek tiki taka pas oyunu demek. Ekli dosyayı görüntüle 62418

Kadromuzun kalitesi ortada korkulacak bir maç değil. Favori biziz.

:red:

Bu arada deplasmanda ciddi manada bjknin rekoru kırabiliriz, allah yüzümüze baksa da 5-6 ile atlatsak

Son 3 maçta sadece 1 tane gol atabildik, bu maçta kaç tane gol yeriz bilmiyorum da gol atamayacağız eminim ...

Hatta iddiamı arttırayım bu kafayla devam edersek Şampiyonlar Liginde grup maçlarını gol atamadan tamamlayabiliriz

Geri
Üst Alt